IP: 81.6.191.* 09.12.09, 06:49
Wiadomo coś o "naszym" McDonaldzie?Kiedy rusza budowa?
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: McDonald 09.12.09, 06:56
      Mam nadzieje, że nigdy i że ktoś zmądrzeje i zamiast tego czegoś
      będzie tam coś innego.. np. park, a nie Mc gó...

"Człowiek jest wielki nie przez to co posiada, lecz przez to kim
      jest; nie przez to co ma, lecz przez to czym dzieli się z innymi"
      JPII
      • Gość: int Re: McDonald IP: 81.6.191.* 09.12.09, 07:34
        zachowałeś się jak intelektualista...
      • Gość: dolex Re: McDonald IP: 195.116.34.* 09.12.09, 08:40
        Nie rozumiem co ludziom przeszkadza powstanie MC Donalda w Ostrowcu... to chyba
        dobrze że powstaje coś nowego... nowe miejsca pracy... a jakby to była "knajpa u
        Zdzisia" albo bar "napij się" wszystko jedno... ważne że jest coś nowego.
        Poza tym MC Donald to uznana marka... sam nie przepadam za żarciem z tamtąd(będę
        wolał iść do Labiryntu lub DG na Pizze, albo na Kebaba gdzieś), ale wiele
        przejeżdżających ludzi przez Ostrowiec będzie korzystało z MC Driva jaki powstanie
        • lachien Re: McDonald 09.12.09, 08:59
          Też sądzę, że lepiej jak powstanie. Już pomijam wszystkie kwestie ekonomiczne,
          pracę, jakość jedzenia ale to krok do przodu. Wychodzę z założenia, że możliwość
          wyboru jest lepsza niż jej brak. Ostrowiec powinien składać się z czegoś więcej
          niż kościoła, sklepu pss społem i izby wytrzeźwień. Albo przestać istnieć.
          • brazilion Re: McDonald 09.12.09, 18:44
            McDonalds nie jest moim idealem gastronomicznym, ale znam gorsze miejsca...

Mieszkam w miescie, gdzie powstala jedna z pierwszych tego typu restauracji prawie 60 lat temu. I nadal dobrze prosperuje, choc konkurencja jest OGROMNA. Obecnie, po gruntownej renowacji, wyglada tak:

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3127e28e2d701ca.html

Chyba nie ma sie czego wstydzic ?
            • pathos_phobos Re: McDonald 10.12.09, 17:41
              A stoi w ścisłym centrum miasta?
              • brazilion Re: McDonald 10.12.09, 18:14
                Nie. Raczej na peryferiach, ale za to przy jednej z glownych arterii komunikacyjnych w okolicy (swego czasu pierwszej trasie szybkiego ruchu do Nowego Jorku, powstalej prawie dokladnie 100 lat temu).
                • pathos_phobos Re: McDonald 10.12.09, 18:28
                  No widzisz,a w Ostrowcu przy bocznej ulicy dochodzącej do wąskiej ulicy za którą
                  jest małe rondo z którego ślimakiem się zjeżdża do drogi krajowej przy której
                  jest w **** (brzydkie słowo) działek do zabudowy.
                  • lachien Re: McDonald 10.12.09, 18:31
                    No bo w Ostrowcu nie ma słowa: centrum. Tam nawet Szewna to centrum. Mc ma być
                    przy samej Alei prawda? A te 2 boczne uliczki w sumie mają 10 metrów. Pathos
                    myli pojęcia jak zwykle.
              • Gość: tutejszy Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 22:09
                Proponuję przemianować RYNEK na PLAC BANKOWY. Lepiej brzmi (po warsiawsku) i
                przynajmniej będzie zgodne z rzeczywistością.
            • tdx Re: McDonald 22.01.10, 17:50
              encyclopediadramatica.com/Cool_story_bro
              Jesli bedzie funkcjonowal jak tutejsza Telepizza to juz gratuluje mu sukcesu.
              Wielokrotnie wracajac z do Ostrowca o roznych dziwnych godzinach (po 20 miasto
              spi ;-)) mielismy do wyboru meline na Sloneczku (Margherita), Telepizze na
              Pulankach i BP. W pierwszych dwoch przypadkach calowalismy klamki. Telepizza
              jako sieciowka powinna miec otwarty lokal do 22. Niestety pozostawal hotdog na
              BP i do domu.
              Juz widze te dumna przemowe naczelnego wodzostwa: "Jestesmy w Europie!. Mamy
              swojego fastfooda". Jeszcze raz gratuluje panu W. "sukcesu roku".
              • unhollyseth Re: McDonald 22.01.10, 18:32
                Potwierdzam. Bardzo często TelePizza jest zamykana tuż po 20! A pustki tam straszne.
                • dizzy81 Re: McDonald 22.01.10, 19:26
                  a pizza nawet niezła
                  • unhollyseth Re: McDonald 22.01.10, 20:09
                    Potwierdzam. Dobra.
              • Gość: BP Re: McDonald IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 01.03.10, 19:59
                ja tez zawsze ląduje na BP z hot dogiem...:D po kilkakrotnym pocałowaniu klamek!
          • Gość: b Re: McDonald IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 19:26
            Sklepow SPOŁEM w Ostrowcu nie ma moze powstanie jakas społdzielnia w
            Ostrowcu ?
            • lachien Re: McDonald 09.12.09, 19:31
              Powiedziałem to w przenośni. Chodziło mi o standardy a nie o nazwę. Bo Izby
              Wytrzeźwień też już chyba nie ma.
              • Gość: b Re: McDonald IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 19:33
                Wiem ale wszedzie sa spklepy SPOŁEM dlaczego nie ma społecznego
                cisnienia aby były tylko wszyscy chca Teskacza
                • Gość: gościu Re: McDonald IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 09.12.09, 21:01
                  nie martwcie się w niedługim czasie padnie lokalizacja fatalna a korki które tam
                  są dość częste skutecznie się temu przysłużą
                  • lachien Re: McDonald 10.12.09, 07:50
                    Nie padnie nie padnie. To nie jest sklep spożywczy Pana Henia, który lokalizację
                    ma tam gdzie Pana Henia stać na czynsz. Co prawda są lepsze w Ostrowcu, ale
                    gwarantuję Ci - tłumów będzie co niemiara. Poza tym sądzę, że słowo korki w
                    stosunku do miasta Ostrowca jest delikatnie mówiąc: na wyrost.
    • feel_good he, he, he - samo zdrowie :) 11.12.09, 02:11
      wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,7350359,Jedzenie_z_McDonaldzie_zdrowsze_niz_obiady_w_szkole_.html
    • Gość: gloos Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 12:56
      I co dalej z "kanapkami"?
      • Gość: dekajot Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 18:11
        Razem z reklamami roznosza już kupony rabatowe :)
        • Gość: dolex Re: McDonald IP: 195.116.34.* 12.01.10, 18:59
          u mnie tylko kupony ważne tylko do 28 lutego roznieśli :) a jakie reklamy?? :)
          • Gość: dekajot Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 22:28
            A reklamy jakichś innych "promocji"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka