Gość: głodny IP: 81.6.191.* 09.12.09, 06:49 Wiadomo coś o "naszym" McDonaldzie?Kiedy rusza budowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: McDonald 09.12.09, 06:56 Mam nadzieje, że nigdy i że ktoś zmądrzeje i zamiast tego czegoś będzie tam coś innego.. np. park, a nie Mc gó... "Człowiek jest wielki nie przez to co posiada, lecz przez to kim jest; nie przez to co ma, lecz przez to czym dzieli się z innymi" JPII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: int Re: McDonald IP: 81.6.191.* 09.12.09, 07:34 zachowałeś się jak intelektualista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolex Re: McDonald IP: 195.116.34.* 09.12.09, 08:40 Nie rozumiem co ludziom przeszkadza powstanie MC Donalda w Ostrowcu... to chyba dobrze że powstaje coś nowego... nowe miejsca pracy... a jakby to była "knajpa u Zdzisia" albo bar "napij się" wszystko jedno... ważne że jest coś nowego. Poza tym MC Donald to uznana marka... sam nie przepadam za żarciem z tamtąd(będę wolał iść do Labiryntu lub DG na Pizze, albo na Kebaba gdzieś), ale wiele przejeżdżających ludzi przez Ostrowiec będzie korzystało z MC Driva jaki powstanie Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: McDonald 09.12.09, 08:59 Też sądzę, że lepiej jak powstanie. Już pomijam wszystkie kwestie ekonomiczne, pracę, jakość jedzenia ale to krok do przodu. Wychodzę z założenia, że możliwość wyboru jest lepsza niż jej brak. Ostrowiec powinien składać się z czegoś więcej niż kościoła, sklepu pss społem i izby wytrzeźwień. Albo przestać istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: McDonald 09.12.09, 18:44 McDonalds nie jest moim idealem gastronomicznym, ale znam gorsze miejsca... Mieszkam w miescie, gdzie powstala jedna z pierwszych tego typu restauracji prawie 60 lat temu. I nadal dobrze prosperuje, choc konkurencja jest OGROMNA. Obecnie, po gruntownej renowacji, wyglada tak: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3127e28e2d701ca.html Chyba nie ma sie czego wstydzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: McDonald 10.12.09, 18:14 Nie. Raczej na peryferiach, ale za to przy jednej z glownych arterii komunikacyjnych w okolicy (swego czasu pierwszej trasie szybkiego ruchu do Nowego Jorku, powstalej prawie dokladnie 100 lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: McDonald 10.12.09, 18:28 No widzisz,a w Ostrowcu przy bocznej ulicy dochodzącej do wąskiej ulicy za którą jest małe rondo z którego ślimakiem się zjeżdża do drogi krajowej przy której jest w **** (brzydkie słowo) działek do zabudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: McDonald 10.12.09, 18:31 No bo w Ostrowcu nie ma słowa: centrum. Tam nawet Szewna to centrum. Mc ma być przy samej Alei prawda? A te 2 boczne uliczki w sumie mają 10 metrów. Pathos myli pojęcia jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 22:09 Proponuję przemianować RYNEK na PLAC BANKOWY. Lepiej brzmi (po warsiawsku) i przynajmniej będzie zgodne z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: McDonald 22.01.10, 17:50 encyclopediadramatica.com/Cool_story_bro Jesli bedzie funkcjonowal jak tutejsza Telepizza to juz gratuluje mu sukcesu. Wielokrotnie wracajac z do Ostrowca o roznych dziwnych godzinach (po 20 miasto spi ;-)) mielismy do wyboru meline na Sloneczku (Margherita), Telepizze na Pulankach i BP. W pierwszych dwoch przypadkach calowalismy klamki. Telepizza jako sieciowka powinna miec otwarty lokal do 22. Niestety pozostawal hotdog na BP i do domu. Juz widze te dumna przemowe naczelnego wodzostwa: "Jestesmy w Europie!. Mamy swojego fastfooda". Jeszcze raz gratuluje panu W. "sukcesu roku". Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: McDonald 22.01.10, 18:32 Potwierdzam. Bardzo często TelePizza jest zamykana tuż po 20! A pustki tam straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: McDonald IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 01.03.10, 19:59 ja tez zawsze ląduje na BP z hot dogiem...:D po kilkakrotnym pocałowaniu klamek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: McDonald IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 19:26 Sklepow SPOŁEM w Ostrowcu nie ma moze powstanie jakas społdzielnia w Ostrowcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: McDonald 09.12.09, 19:31 Powiedziałem to w przenośni. Chodziło mi o standardy a nie o nazwę. Bo Izby Wytrzeźwień też już chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: McDonald IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 19:33 Wiem ale wszedzie sa spklepy SPOŁEM dlaczego nie ma społecznego cisnienia aby były tylko wszyscy chca Teskacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: McDonald IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 09.12.09, 21:01 nie martwcie się w niedługim czasie padnie lokalizacja fatalna a korki które tam są dość częste skutecznie się temu przysłużą Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: McDonald 10.12.09, 07:50 Nie padnie nie padnie. To nie jest sklep spożywczy Pana Henia, który lokalizację ma tam gdzie Pana Henia stać na czynsz. Co prawda są lepsze w Ostrowcu, ale gwarantuję Ci - tłumów będzie co niemiara. Poza tym sądzę, że słowo korki w stosunku do miasta Ostrowca jest delikatnie mówiąc: na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good he, he, he - samo zdrowie :) 11.12.09, 02:11 wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,7350359,Jedzenie_z_McDonaldzie_zdrowsze_niz_obiady_w_szkole_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloos Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 12:56 I co dalej z "kanapkami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 18:11 Razem z reklamami roznosza już kupony rabatowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolex Re: McDonald IP: 195.116.34.* 12.01.10, 18:59 u mnie tylko kupony ważne tylko do 28 lutego roznieśli :) a jakie reklamy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: McDonald IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 22:28 A reklamy jakichś innych "promocji" Odpowiedz Link Zgłoś