Dodaj do ulubionych

GDZIE WIECZOREM?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.02, 16:16
w najbliższym czasie przyjeżdżam do Starachowic na urlop. Odwiedzić jak to
się mowi stare smieci :) powiedzcie mi plssss.... gdzie teraz sie bywa? moze
jakaś dyskoteka dla starszych niż 16-tki, lub miły pub. pomóżcie albo umrę z
nudów. w końcu ile można odwiedzać rodzinkę?
pozdrawiam
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mały Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 03:05
      Gość portalu: olga. napisał(a):

> w najbliższym czasie przyjeżdżam do Starachowic na urlop. Odwiedzić jak to
      > się mowi stare smieci :) powiedzcie mi plssss.... gdzie teraz sie bywa? moze
      > jakaś dyskoteka dla starszych niż 16-tki, lub miły pub. pomóżcie albo umrę z
      > nudów. w końcu ile można odwiedzać rodzinkę?
      > pozdrawiam
      > :)

Pod sosnami , w Senatorze i Margericie.
      • Gość: olga. Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 10:25
        sosny i senator to wiem gdzie ale margerita? moze jakieś wytyczne? pozdrawiam:)
        • Gość: Binio Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.ii.pl 16.09.02, 12:35
          Tam gdzie kiedyś Fart był... hehe Tzn. w Bistro...
          A tak poza tym proponuję Altamirę (fajny klimat-tylko w weekendy strasznie
          zawalona i ciężko może być jeśli chcesz się spotkać z większą ilością osób...)
          No a pozatym to co to można zwiedzać...??? Chyba jakieś killernie... hehe

PS. A poza tym to moje kondolencje...
          • Gość: olga. Re: GDZIE WIECZOREM? IP: 213.195.135.* 23.09.02, 20:03
            dzieki już zwiedziłam jedna kilernie. nazywa sie ariba.
            taka mordownia ze szok. nawet wieczorem w piatek brakło piwa. śmiech na
            sali.... na dodatek faceci deeni i niewychowani.wystawiają panienki. zgroza.a
            moze ja juz za stara jestem...
            pozdrawiam
            • Gość: Binio Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.ii.pl 29.09.02, 09:39
              Ariba??? A co to za kilernia i gdzie ona jest??? (bo ciekawość mnie zjada...
              może zrobię jakiś kawał kumplom... hehe)
              • Gość: olga. Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 12:21
                Ariba miesci się na tyłach "Scorpiona" przy komendzie policji. Wchodzi sie od
                tyłu do piwnicy. szkoda gadać....srednia wieku 16 lat i takie tam..... no ale
                jak to mowia niektórzy wazne ze piwo po 3 zeta. Jak tam byłam to nawet brakła
                piwa... poprosiłam redds'a jakies 3 kkolejki i nagle okazało się ze juz
                brakło..... bo gosc zamówił 4 puszki miesiąc temu z czego ja wypiłam 3. zgroza.
                na parkiecie jest nawet rura.... ale cos tam trochę pusto i spelunkowato.
                zrezstą jak bedziesz chciał to poleć ją znajomym:)
                miłego dnia;) i czekam na wrażenia:)
                • Gość: Binio POD LATARNIĄ NAJCIEMNIEJ hehe... IP: *.ii.pl 30.09.02, 21:45
                  No cóż, jak powszechnie wiadomo pod latarnią najciemniej... Jak już pisałaś:
                  średnia wieku 16 lat, a lokal tuż obok komendy policji. Nic dodać nic ująć...
                  Taka smutna prawda... zamiast chlać, panowie na komisariacie powinni
                  zainteresować się bardziej własną okolicą, gdzie jak już wiadomo młodociani
                  piją w lokalu bez umiaru a obok (300 m. od komendy na środku ulicy) gwałci się
                  kobiety... Pozwolisz że na razie nie będę opisywał bardziej "pikantnych
                  szczegółów" na temat policji starachowickiej, bo chciałbym je zostawić na inny
                  wątek. POZDRAWIAM
    • Gość: piotrek Re: GDZIE WIECZOREM? IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.95.* 02.10.02, 18:31
      czesc Olga,

czy Ty czasem jestes ta Olga o ktorej mysle (z ul. Mrozowskiego)?

:-)

pozdro,
      /pk
      • Gość: olga to nie ja:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 10:16
        nie piotrze to nie jestem ja;) ja jestem.....po prostu:)
        pozdrawiam
      • Gość: olga. Binio IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 10:17
        a moze mnie opowiesz kilka wątków? o tym gwałcie to......nie słyszałam. zresztą
        ja mało wiem o tym mieście. pozdrawiam
        • Gość: Binio Ech to forum umiera... Chyba zacznę ale... IP: *.ii.pl 04.10.02, 21:41
          Może najpierw na maila...Bo cóż tu mówić... Policja przyjechała (po 15minutach)
          nic nie stwierdziła, a co widziałem to nikt mi nie odbierze!!! 300 metrów od
          komendy... Bo jaka kobieta zgłosi gwałt na policję??? Są i inne
          pikantne "sprawki" ale wolę na maila...
        • wbinio e-mail... jw. tylko bez NOSPAM oczywiście... 04.10.02, 21:43
          Gość portalu: olga. napisał(a):

> a moze mnie opowiesz kilka wątków? o tym gwałcie to......nie słyszałam.
          zresztą
          >
          > ja mało wiem o tym mieście. pozdrawiam

Ja czasem żałuję że znam to miasto...

POZDRAWIAM.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka