Dodaj do ulubionych

szukam zespołu na wesele!!!

17.08.10, 14:23
szukam zespołu na wesele, proszę o propozycję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 15:43
      Tutaj będziesz miał duży wybór
      www.ostrowiec-sw.pl/rozrywka_terminarz,418,Hip_Hop.html
      • lachien Re: szukam zespołu na wesele!!! 17.08.10, 15:57
        Zespół z lublina, drogi jak cholera - ale za cenę dostajesz JAKOŚĆ:

www.czabanband.pl/main.php?v=2
        • Gość: gość weselny Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 21:34
          Już ja znam taką jakość. Wesele to specyficzna impreza i takie zespoły się nie
          sprawdzają, wierz mi..
          • lachien Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 07:45
            Wierz mi, że byłem na niejednym weselu i wiem jaką mają specyfikę. Wiem też, że
            Czaban sprawdza się w takim klimacie. Nie musi być wcale kapela oderwana żywcem
            od remizy by poprowadzić dobrze zabawę. To już nie te czasy, kiedy zespoły z tzw
            wyższej półki gubiły się podczas weselnych jakże wzniosłych potańcówek. Teraz
            jak ktoś się nie sprawdza - znika po prostu z rynku.
      • ewelkaaaa2 Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 08:56
        zapraszamy na nasza strone www.bueno.dl.pl, znajda Panstwo na niej dema i numery
        kontaktowe, istanieje mozliwosc przeslania urywkow z wesel, na ktorych gralismy
        pozdrawiamy:)
      • Gość: Juwers Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 10:00
        polecam zespół Juwers z okolic Sędziszowa. Nr kontaktowy 667822642
    • geminimusic.pl Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 08:56
      Zespół muzyczny Gemini Music z Lublina. Serdecznie zapraszam do
      zapoznania się z naszą ofertą. Zachęcam do obejrzenia wielu filmów z
      prób i występów w zakładce demo.
      • geminimusic.pl Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 09:01
        oficjalna strona zespołu geminimusic.pl
    • Gość: gość Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: 78.155.124.* 18.08.10, 11:48
      Zespoły z którymi przyszło mi współpracować/słyszeć i podobało mi się jak grają:
      Riva Band - www.rivaband.pl
      Zespół "Szarotka" - www.szarotka.bodzechow.info/
      Zespół Orion Band - zespolorion@o2.pl Strona chwilowo nie działa
      Zespół Amigos z Lublina - www.amigos.hg.pl
      • Gość: gość weselny Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 15:53
        Do kolegi Lachiena. Może się i nie gubią już takie zespoły na weselach ale
        traktują je jako własne koncerty a to jeszcze gorsze. Kapela na weselu ma grać i
        bawić gości a nie siedzieć co trochę bo się zmęczyła. Najlepiej to być na
        weselu, zobaczyć w realu jak to wygląda i wtedy ewentualnie zamawiać. Nie uznaję
        zespołów, które muszą reklamować się w necie żeby mieć imprezy. Coś to nie tak..
        • rozorlight Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 16:16
          dziękuje wszystkim za propozycję.
          • temponick Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 16:30
            Tu masz 3 tony informacji -poczytaj -jak to nie pomoże to nie pomoże Ci nic

www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452239

Gwiazdy z tego forum są wyjątkowo dobrze zorganizowane
            • lachien Re: szukam zespołu na wesele!!! 18.08.10, 20:57
              Do kolegi Gościa Weselnego:

Generalizujesz teraz. Może i są zespoły, którym przerosła treść nad formą i
              właśnie tak traktują wesela. Jednak nie wszystkie. Dałem przykład kapeli, którą
              miałem możność zobaczyć w akcji i zabawę poprowadzili na poziomie. To samo tyczy
              się kapeli Avis (bodajże) z Lublina.
              Jeśli chodzi o przerwy to akurat Czaban grał klasycznie - jak większość kapel
              teraz. Godzina grania 15 minut przerwy. Co ważne - nie tykali alkoholu co w
              przypadku co poniektórych zespołów jest rzadkością. Byłem na jednym, na którym
              kapela ostrowiecka (nazwy nie wymienię) o godzinie 2 już nie widziała swoich
              narzędzi pracy.
              Odnośnie reklamy w necie - teraz jak ktoś nie ma swojej strony internetowej to
              może od razu zamykać działalność lub zapisać się do klubu dla dinozaurów. To
              zwykła forma reklamy, a dodatkowo najtańsza i dociera do największej grupy
              odbiorców. Więc co w niej złego? Dziwi Cię, że ktoś kto chce zarabiać stara się
              dotrzeć do klienta? Ja się dziwię, że się dziwisz.
              • Gość: grajek weselny Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 21:38
                No tu się mylisz bo jest sporo zespołów, które nie mają strony internetowej i
                zaklepane wszystkie możliwe terminy z dwuletnim wyprzedzeniem. Poczta pantoflowa
                działa najlepiej, tak było, jest i będzie. Jeśli ktoś długo jest na rynku i
                dobrze wykonuje swoją pracę to klientów mu nie braknie. Jedynym środkiem
                reklamowym jaki naprawdę jest potrzebny to wizytówki, gdyż ludzie często o nie
                proszą. Z całą resztą się zgadzam i pozdrawiam serdecznie.
                • lachien Re: szukam zespołu na wesele!!! 19.08.10, 07:10
                  Może i jest sporo zespołów, które nie mają strony internetowej. I ja, mieszkając
                  tak jak i sporo ludzi poza miastem nie mam dostępu do ich wizytówek ani poczty
                  pantoflowej. Zresztą gust ludzki jest subiektywny i to, że Ani czy Kasi coś się
                  podoba nie znaczy, że mi też będzie. I tutaj na przeciw wychodzi takie medium
                  jak internet. Mogę sobie obejrzeć, posłuchać i w sumie nawet podpisać umowę bez
                  ruszania się z fotela na drugim końcu świata.
                  Zresztą strony www kapel powstają jak grzyby po deszczu. Jeszcze 3 lata temu w
                  Ostrowcu takowe miało może z 3-4 zespoły - teraz może 3-4 ich nie ma. Rynek
                  mówi sam za siebie. Jest jeszcze jeden wic. Specyfika miejsca. Im mniejsza
                  miejscowość tym mniejsza potrzeba i świadomość sieci. Im większe miasto tym
                  większa potrzeba zaistnienia i tutaj poczta pantoflowa nic nie da. Bo chyba nie
                  wyobrażasz sobie takiej formy reklamy np: w Warszawie. Ostrowiec też mały nie jest.
                  • Gość: grajek weselny Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 16:41
                    Wszystko się zgadza. Ja piszę o Ostrowcu i okolicach. Tu jest raj dla tego typu
                    biznesu i każdy znajdzie coś dla siebie. Dla mnie osobiście mało która strona
                    internetowa zespołów weselnych jest wiarygodna bo..umieszczają tam studyjne
                    nagrania a to już trochę nie fair, nieprawdaż? To tak samo jak fotki z
                    photoshopa, z realizmem nie mają za wiele wspólnego. Pozdrawiam.
                    • lachien Re: szukam zespołu na wesele!!! 20.08.10, 08:35
                      Przepraszam, że spytam. Czy Twój nick ma coś wspólnego z tym, że grasz w jednym
                      z zespołów? Bo jeśli tak to Twoja wiarygodność leci w dół na łeb na szyję.
                      Odniosę się do nagrań studyjnych zamieszczanych na stronach kapel. Wychodzę z
                      założenia, że zespół, który potrafi nagrać profesjonalnie brzmiący utwór i
                      zamieścić go na stronie tak samo podejdzie do prowadzonej imprezy. Zresztą co to
                      byłaby za radocha słuchać nagrania prosto z wesela. Jakość tego raczej będzie
                      niska. Jakby to miało jakikolwiek sens to pewnie każda kapela zamieszczała by
                      zrzuty video - a tego nie robią. Mi to nie przeszkadza.
                      Oczywiście ilu ludzi tyle zdań i preferencji.
                      • Gość: grajek weselny Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 18:48
                        Moja wiarygodność nie ma tu znaczenia bo piszę sobie incognito i nigdy nie
                        krytykuję niczego dla samej krytyki. Wyrażam po prostu swoje zdanie. Studyjne
                        nagranie a gra w realu to zupełnie dwie inne bajki. Przykład Mandaryny wydaje
                        się tu chyba najwłaściwszy ;) Generalnie chodzi o to, że większość(nie wszyscy
                        na szczęście) zamieszczają jako demo swój wokal nagrany do gotowców. Skutek jest
                        taki, że ludzie płacą kupę kasy za oszukaństwo (nie każdy się przecież na tym
                        zna). Nie piszę tego złośliwie tylko chce pokazać o co mi chodzi. No to chyba
                        tyle z mojej strony w tym temacie. Nie będę polemizował bo szkoda
                        czasu.Pozdrawiam ;)
                        • Gość: grajek nr 2 Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 11:01
                          No to czekamy na własne próbki. Mleć może każdy do woli.
      • Gość: Gość Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 07.10.12, 14:53
        Już niema tego składu który ci sie podobał teraz jest www.systemband.pl
    • Gość: nnn Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 15:55
      Jeśli się nie spóźniłem ze swoją propozycją, to proponuję ten zespół
      www.revers.art.pl/index.html. Co prawda nie jest to zaktualizowana ich
      strona, bo trochę zmienił się skład i nazwa zespołu, ale naprawdę bardzo dobrze
      grają. W lipcu grali na weselu mojej siostry. Wszyscy goście byli bardzo
      zadowoleni. Dodam, że w składzie są profesjonaliści po akademii. Na stronie
      widnieje numer telefonu do szefa zespołu, który mieszka przed Starachowicami.
    • Gość: super Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 20:15
      theacords.pl
    • Gość: Kamil Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 20:11
      polecam zespół EVERS z okolic pińczowa. super chlopaki grają i robią dużą robote na weselu i tego typu imprezach i co najważniejsze grają na żywo! namiary na nich mam tylko maila: zespolevers@vp.pl
      pozdrawiam
      • Gość: Wojtek M. Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 15.10.11, 19:48
        Bardzo dobry zespół z Ostrowca Św System Band lata na scenie i b.duże umiejętnosci oto ich stronka www.systemband.pl
    • maniekkamil Re: szukam zespołu na wesele!!! 15.10.11, 20:16
      tylko i wyłącznie Rytm oczepiny super zabawa i muza TEŻ
    • darex14 Re: szukam zespołu na wesele!!! 19.10.11, 22:50
      Polecam www.systemband.pl
    • Gość: SYTEM BAND Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 02.02.12, 22:22
      ZAPRASZAMY NA NASZA STRONKE-WWW.SYSTEMBAND.PL
      • Gość: detektyw Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.12, 15:45
        Sami się polecacie? Oj nie ładnie panie Wojtku (onecik.pl)
      • Gość: Weselnik Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 16.12.12, 03:42
        Podaje poprawny adres www.systemband.pl
    • Gość: Jacek Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: 193.201.36.* 09.05.12, 12:13
      Odstąpię zespół Riva Band 4 sierpnia 2012 na wesele, najlepszy w Ostrowcu i okolicach! Mam zarezerwowany termin, jednak zmuszony jestem zrezygnować z przyczyn osobistych. Sprawdź na stronie: www.rivaband.pl/. Kontakt: 790 004 563
    • Gość: Ola Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 21:01
      www.nexus.org.pl Moze nie mieszakaja blisko Ciebie ale jezdza po calej Polsce i sa naprawde swietni. Grali u mnie na weselu! I wszyscy byli bardzo zadowoleni. Goraco polecam! A jezeli chodzi o cene mozna sie z nimi dogadac :) Spiewaja i graja wrecz cudownie :) Jak wesele to tylko z Nexusem :)
      • Gość: gość Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 22.05.12, 09:12
        to jest profanacja muzyki co wyprawiają te niby-zespoły weselne
        • Gość: imprezowiczka Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 15:04
          Na weselu nie jest ważny rodzaj muzyki tylko atmosfera i dobra zabawa. Kto tego nie rozumie, ten nigdy udanego wesela miał nie będzie. Nie raz, byłam na weselu, gdzie grał profesjonalny zespół, za dużą kasę i wiem jak to wygląda. Pomijając już to, że strasznie gwiazdorzyli, czując się jak na własnym koncercie, top atmosfera była do kitu. Nie chcieli grać, piosenek, o które prosili goście, tłumacząc to np tym, że disco polo nie grają tylko same "standardy". Ja się więc pytam, co taki zespół robi na weselu??? Chyba niektórym się coś pomieszało.
    • 4.piter Re: szukam zespołu na wesele!!! 14.06.12, 19:38
      www.zespolcramer.pl
      • Gość: Wojtek Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 31.08.12, 15:24
        www.systemband.pl polecam ich super grają !!!
        • Gość: detektyw Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.12, 15:49
          Chyba kiepsko gracie bo kolejny raz sami się tu reklamujecie. Sieć onecik.pl ;)))
          • Gość: Wojtek Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 02.10.12, 16:19
            Wystarczy posłuchać netia:))) za to u was przerost treści nad formą i chwalic sie oj potraficie:))) a tak naprawde niejeden zespół w Ostrowcu was kasuje:))) w dodatku uważacie wszystkich za pijaków ,nieładnie
    • bmwariat Re: szukam zespołu na wesele!!! 03.10.12, 11:15
      KORN
      • powerbeat Re: szukam zespołu na wesele!!! 10.10.12, 03:39
        Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu ALTERNATYWA.
        www.alternatywaband.blogspot.com
        tel: 515391424
        • Gość: Kamil Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.mofnet.gov.pl 07.12.12, 12:22
          Ja polecam zespół Mariuszka z Ostrowca Św.
          www.zespolprestige.pl.tl
          pozdro. Kamil
    • Gość: nina Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 18:48
      Ja polecam forsound.muzzo.pl/galeria byłam na weselu, gdzie ludzie byli poprostu zachwyceni i ja też będę ich zamawiać niedługo :-) z tego co wiem mają duże doświadczenie na wysokim poziomie. Warto napisać maila jak teraz z terminami.
      • Gość: pan młody Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 18:36
        Ten ostatni, który poleciła Nina mnie nie przekonuje. Na weselu nie chodzi tylko o samą grę. Ma być wesoło, luźno i zabawnie. Zespół, który podaje że gra pop i jazz to pomyłka na weselu. Przynajmniej moim zdaniem. Nie chcę aby później moi goście narzekali na orkiestrę.
    • g.23 Re: szukam zespołu na wesele!!! 10.12.12, 21:24
      witaj, jesteśmy zespołem z okolic janowa lubelskiego, gramy muzykę lekką do tańca i przyjemną dla ucha. jeśli jesteś zainteresowana zadzwoń pod nr. 601964135
      • Gość: Mariusz Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.onecik.pl 16.12.12, 03:39
        Polecam System Band z Ostrowca www.systemband.pl
    • Gość: Agnieszka Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 18:36
      Tylko zespół ARESTRA z Ostrowca. Świetnie grają! Bawią ludzi od początku do końca, a zabawa za stołami po prostu nie do opisania. Bardzo dobry kontakt z liderem, podpisanie umowy oraz dogranie wszystkiego przed imprezą to czysty profesjonalizm i przyjemność. Tutaj jest ich stronka: zespol-arestra.blogspot.com/

POLECAM!!!
      • Gość: Sprawdz nas :) Wejdz na stronę to nic nie kosztuje... :) IP: *.itfutura.com 02.03.13, 12:55
        zespolpentatonic.jimdo.com/o-nas/
    • Gość: converse Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 12.03.13, 10:38
      zobacz zespół conversemusic.pl
    • Gość: aga SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 18:22
      z zawarży polecam grają na żywo BRAVO
    • Gość: Krystian zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.14, 04:36
      <a href='http://www.alive.net.pl'>zespół na wesele Warszawa</a> polecamy dla wymagających i zapraszamy na stronę zespołu Alive www.alive.net.pl
    • Gość: luk Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 01:10
      Tylko Satisfaction Live Cover Band z Wrocławia - najlepszy zespół na wesele na Dolnym Śląsku:

satisfaction.wroclaw.pl
    • Gość: Anonim Re: szukam zespołu na wesele!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.15, 21:48
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą www.zespoltender.manifo.com lub www.facebook.com/zespolmuzycznytender
      Gramy muzykę 100% na żywo, w składzie mamy perkusję, gitarę elektryczną, akustyczną, instrumenty klawiszowe, bas, saksofon, akordeon, trąbka, bębenek ludowy, instrumenty perkusyjne, 3 wokale męskie + 1 damski, wodzirej. Gramy różnorodną muzykę, w naszym repertuarze każdy znajdzie coś ze swojego gatunku. Prowadzimy biesiadę przy stołach, witamy marszami nadjeżdżających gości w domu Pani Młodej jak również przed salą. Prowadzimy różnego rodzaju konkursy dla dorosłych jak również dla dzieci.

Czekamy na odpowiedź czy jest Pani zainteresowana współpracą z naszym zespołem.

Więcej informacji tender25@wp.pl
    • Gość: anonim zespol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.15, 17:28
      Nie polecam riva band z ostrowca św. Katastrofa. spiewac im sie nie chcialo za stolami w ogole. OGolnie zespol beznadziejny
    • nightlight1 Re: szukam zespołu na wesele!!! 27.10.15, 10:33
      polecam zespół Night Light z Lublina
    • pomaranczka_lbn Re: szukam zespołu na wesele!!! 01.12.15, 14:05
      Sto lat z Lublina są fajni. Myślę, że bez problemu powinni dojechać. ja byłam zadowolona z tego jak grali na moim weselu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka