Dodaj do ulubionych

wesele w Panoramie

IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 16:56
Cześć:) chciałam zapytać osoby które urządzały wesele bądź były tam na weselu
jak wyglądają sprawy organizacyjne w Panoramie. Czy właściciel jest uczciwy
przy rozliczaniu za wesele. Bardzo proszę o Wasze komentarze:)
Obserwuj wątek
    • temponick Re: wesele w Panoramie 31.08.10, 17:04
      A dlaczego aguniu kochana zakładasz, że właściciel mógłby być nieuczciwy przy rozliczaniu się za wesele?
      • Gość: tad Re: wesele w Panoramie IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 17:21
        No coz, widocznie ludzie maja podstawy by tak sadzic. U znajomego policzyli, ze
        poszlo prawie tyle bochenkow chleba co bylo gosci. Oczywiscie bylo tyle innych
        potraw, ze chleba malo kto dotykal w ogole. U innego byly 2 torty, na rachunku
        policzone 3 (fakt jeden byl jakis ozdobny niejadalny, ale policzony jak
        normalny). To takie drobne przyklady pierwsze z brzegu, ale wcale sie nie
        dziwie, ze ludzie pytaja o takie rzeczy.
        • temponick Re: wesele w Panoramie 31.08.10, 17:46
          Kolega się zawsze dziwi, że na serwis nie jadę z własnym olejem... A mnie dziwi to, że on się dziwi -No ale co kraj to obyczaj. Nie korzysta też z hamulca ręcznego, bo... pamięta hamulce z dużych fiatów, które przy próbie zaciśnięcia zostawały w ręce. Czasy, kiedy doliczano datę do rachunku w restauracji, wydaje mi się dawno minęły i dlatego mnie dziwi ta ciągła podejrzliwość i nieufność. Wiele innych rzeczy jeszcze mnie dziwi, ale to może przy innej okazji...
        • Gość: Nowożeniec Re: wesele w Panoramie IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 17:49
          Najlepsza organizacja i uczciwość w NOVUM na Sudole.
          • Gość: weselnik Re: wesele w Panoramie IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 18:22
            Teraz każdy orze jak może ;)) Trzeba pilnować na każdym kroku bo mimo dużej
            konkurencji, niewiele jest lokali gdzie wszystko jest całkiem cacy. Nie mówię
            już o ślamazarnej obsłudze..
        • Gość: DARO Re: wesele w Panoramie IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.10, 21:17
          Ale czy to co jest opisane dotyczy Panoramy ??
          • Gość: tad Re: wesele w Panoramie IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 22:07
            Moja wypowiedz nie dotyczy Panoramy.
    • Gość: Wojtek_68 Po I Komunii w Panoramie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:05
      Robiłem przyjęcie po I Komunii w bieżącym roku i jestem więcej niż
      zadowolony.
      Bardzo konkretne rozmowy o z konkretnymi ludźmi. Wiele rzeczy mi
      sami podpowiedzieli. Perfekcyjna obsługa, bardzo smaczne i
      różnorodne dania. Elegancko zastawione stoły i świetne dodatki poza
      tym co było uzgodnione w menu.

Mówiąc kótko dostałem znacznie więcej, niż oczekiwałem i byliśmy
      bardzo zadowoleni - córka w szczególności.

Serdecznie polecam lokal i pozdrawiam Pana Rotmańskiego z małżonką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka