Dodaj do ulubionych

WirtualnyOstrowiec.pl

IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 14:33
wystrugałem coś takiego:
WirtualnyOstrowiec.pl
czy mogło by się przyjąć w mieście jak myślicie
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 20:50
      ogólnie fajny, tylko baaardzo dużo błędów ortograficznych. Rozumiem, że zdarzają się pomyłki, ale prowadząc portal należy jednak uważać na takie rzeczy.
      • bmwariat Re: WirtualnyOstrowiec.pl 15.01.12, 17:02
        ja też sie bawiłem w strony, przez pewien czas prowadziłem wraz z kilkoma innymi osobami portal piłkarski, ale z braku czasu odpadłem. Mógłbym coś porobić :)
    • Gość: qeell Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 23:13
      dosc ciekawa stronka .
    • kemotost Re: WirtualnyOstrowiec.pl 15.01.12, 12:28
      Pomysł ok.Strona nawet fajnie się zapowiada.
      Popraw błędy (sporo literówek,nawet w adresie strony w górnej prawej części, troszkę Ort.) i będzie git.
    • Gość: korektor Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 20:49
      Trochę chaos panuje na tej stronie. Trzeba to poskładać, dodać tematy, dodać więcek kolorytu, zmienić czcionkę, poprawić przede wszystkim błędy i będzie ok.
      • Gość: Wojtek_68 Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 08:31
        Połowę zrobił kto zaczął. W różnorodności siła.
        Życzę sukcesów.
        • Gość: kika Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 15:50
          fajna stronka .
          • Gość: misiu Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.12, 09:53
            strona całkiem całkiem.
            • Gość: :) Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.netia.pl 17.01.12, 11:38
              sam komentujesz swoją stronę:)
              • Gość: WirtualnyOstrowiec Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 22:41
                Dziękuję za opinię błędy poprawiłem (chyba) idziemy dalej ,zobaczymy co pokaże czas.
                WirtualnyOstrowiec.pl
    • Gość: police Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 22:19
      Ogólnie bardzo prosta strona. Musisz popracować na jej wyglądem, bo jest dużo do zrobienia.
      Strona główna jest dziwnie ułożona. Po co to "Ostatnie posty na forum" na samej górze? Jeśli już dałbym to pod NEWS-y.
      W zakładce Aktualności masz dwie kategorie z małej litery. Reszta czyli wybór może być :)
      Co do forum to się nie wypowiadam. Bo nie zagłębiałem się w nie ;)
      W ogłoszeniach pojawiają się znaczniki HTML. Co nie wygląda ładnie. W ogóle po co ta zakładka skoro ogłoszenia są po prawej?
      Zakładka firmy powoduje rozjechanie się układu strony pod FF 9, Safari 5. Opera 11 Ok. Po za tym nie ma tam wpisów :(
      Informator. Tu popraw odnośnik do repertuaru kina. Po prostu daj odnośnik do strony kina jak inne zrobiłeś. Pogoda moim zdaniem zbędna, bo jest na samym dole strony.
      Wstawiłeś filmy które wychodzą poza ramkę. Takie niedociągnięcia psują wygląd.
      Na koniec ten baner jest kiepski. Zlewa się z tłem strony i efekt jest brzydki.
      Czytaj to jako wskazówki, a nie jako wredny komentarz.
      P.S.
      Część z tych niedociągnięć pojawiła mi się pod FF bo na nim przeglądałem stronę. Podejrzewam że to wina stylów.
      • Gość: police Re: WirtualnyOstrowiec.pl IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 22:39
        To że strona prosta to oczywiście na + :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka