16.11.12, 20:46
złodziejskim kraju wszystko jest możliwe. Sam nie palę siedemnaście lat, ale kiedy paliłem też zdarzało mi się robić skręty. Zaopatrzony byłem i w tytoń i maszynkę. Wychodziło to szczerze mówiąc odrobinę taniej. Współczuję palaczom, gnębi się ich akcyzą, a teraz jeszcze skarbówka zaczyna życie umilać. Jak mawiał peowski klasyk, polska to dziki kraj.
finanse.wp.pl/kat,104124,title,Sam-skrecasz-papierosy-Skarbowka-sie-do-ciebie-dobierze,wid,15089844,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: antypis Re: W tym IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 22:00
      Nie cierpię mend ktróre o ojczyznie piszą jak o jakimś obcym kraju ...,
      • temponick Re: W tym 17.11.12, 22:42
        NIE cierpię libertyńskiej hołoty i zdrajców, którzy rozkradli moją Ojczyznę i zamienili w bananową republikę kolesi
        • rubyruby Re: W tym 18.11.12, 05:36
          i tu sie z moim przedmowca zgodze w 100 procentach tym bardziej ze lubi procol harum
          • temponick Re: W tym 18.11.12, 17:38
            Słucham Procol Harum dokładnie od 45lat z przerwami czyli od momentu jak Gary Brooker nagrał A White Shade of Pale w '67 roku. To był pamietam szok na wszystkich listach przebojów od Radia Luxembourg, po Rozgłośnię Harcerską, Trójkę czy Sztandar Młodych. Najchętniej oczywiście tańczyliśmy, aż do zdarcia pocztówki, na prywatkach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka