Dodaj do ulubionych

prawko- Kaskader

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 12:51
Witam, słyszeliście moze coś o nich ?
Wybieram się na prawko i szukam jakąś fajną szkołe ? Moge tam iść ?
Chciałbym,żeby się wypowiedział ktoś kto juz się tam uczył ;) Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: KURSANT Re: prawko- Kaskader IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.13, 16:30
      NA TWOIM MIEJSCU NIE POSZEDŁBYM TAM PONIEWAŻ NA WYJAZDACH OBCINAJĄ GODZINY I ZAMIAST JEŻDZIĆ TRZY TO W SUMIE WYCHODZI CI 1,5 GODZINY SĄ SZKOŁY KTÓRE NIE ROBIĄ TEGO TO CO SŁYSZAŁEM TO AUTO- SAW NIE OBCINA I SZCZEŚNIAK TYLE WIEM BO KOLEDZY MÓWIĄ
      • Gość: K. Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 09:59
        u mnie się wszystko zgadzało, więc mnie zaskoczyłeś. każdy ma prawo do własnej opinii, ja jestem zdania, że warto na nich postawić. nie wiem jak w innych szkołach, bo nie byłem, ale z tej, gdyż tutaj uczyłem się jazdy jestem zadowolony. zdałem egzamin za drugim razem, a sam kurs przebiegał sprawnie, przyjemnie mi się jeździło. o żadnym obcinaniu godzin nie było mowy.
    • Gość: gosc Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 09:35
      To bardzo dobra szkoła. Mają dobrych instruktorów, którzy mają profesjonalne podejście do szkolonych ludzi. Polecam, warto ich wybrać.
    • pathos_phobos Re: prawko- Kaskader 22.03.13, 04:01
      pod koniec lat dziewięćdziesiątych zdarzyło im się dachowanie :)
      • Gość: miecz Re: prawko- Kaskader IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 09:21
        mi też
        • pathos_phobos Re: prawko- Kaskader 22.03.13, 15:42
          gratuluję
      • Gość: witula Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 09:47
        Poważnie z tym dachowaniem? Nie spodziewałabym się. Czy to aby na pewno nie jakiś żart? Jeśli to prawda, to dzisiaj chyba nikomu przez głowę, by to nie przeszło. Moje kursy po ulicach zawsze przebiegały spokojnie, miałam zaufanie do instruktora, był bardzo sympatyczny. Ogólnie moim zdaniem szkoła godna polecenia.
        • pathos_phobos Re: prawko- Kaskader 27.03.13, 20:58
          Poważnie,gdzieś 1995/96.
    • Gość: dag Re: prawko- Kaskader IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.13, 08:13
      a ja 1999
    • Gość: NOwe TESTY PRAWKO Re: prawko- Kaskader IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 23:50
      www.facebook.com/nowe.testy
      Dołącz do nas najnowsza baza pytań, uzupełniana na bieżąco.
      • Gość: tomalo Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 10:00
        Widzę że ktoś sobie bekę kręci z tym dachowaniem... Nie mam pojęcia jak to możliwe bo nigdy nie słyszałem o takim przypadku. Nie wiem czy istnieją lepsze szkoły jazdy w okolicy ale trudno mi w to uwierzyć bym miał nie wybrać ponownie tej samej. nie obcięli godzin, wszystko standardowo. czułem się ok za kierownicą, nie byłem nawet o krok od dachowania. jestem obecnie dobrym kierowcą, co mogę śmiało przyznać. prawo jazdy oczywiście posiadam.
    • Gość: 88jjj Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 11:19
      Szczerze, Polecam ;)
      Ja jestem zadowolony
    • Gość: j. Re: prawko- Kaskader IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.13, 20:41
      zalezy na jakiego trafisz instruktora- sa tacy ktorzy po prostu sie opierd.ja, sa nieuprzejmi i nic wlasciwie nie przygotowuja. Poza tym jak jestes dziewczyna to tez sie mozesz nasluchac- oczywiscie niezbyt pozytywnych rzeczy. Moim zdaniem sporo tych instruktorow tam (Zwlaszcza starej daty) jest po prostu uprzedzona do kobiet kierowcow i nawet im sie nie chce nic porzadnie tlumaczyc. Ewentualnie- zawsze mozna zmienic instruktora lub szkole. Ja sie nauczylam mdzin. parkowania dopiero na doszkalaniu- i nie u nich! Egzamin zdalam za drugim razem- za pierwszym oczywiscie katastrofa. Mialam za instruktora p. Pronobisa - parkowanie zostawil sobie np. na ostatnie 3h godziny... padaka. Za drugim razem po jazdach doszkalajacych - u mlodego intruktora z Oca - zdalam bezblednie.
      • Gość: niko Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 09:02
        jestem zadowolony że odbyłem tam szkolenie. To był profesjonalny kurs. Instruktor był bardzo dobry i dobrze uczył. Bez stresu świetne podejście no i cena. Polecam
        • Gość: Szymon B. Re: prawko- Kaskader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 09:06
          Popieram. Bardzo trafny tekst.
    • Gość: gosc Re: prawko- Kaskader IP: *.cdma.centertel.pl 29.05.13, 14:15
      oj nie radze tam tylko ilość a nie jakość ja tam chodziłam a potem musiałam sie doszkolic gdzie indziej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka