Gość: Aneta IP: *.chello.pl 28.06.02, 22:40 Czyżby Skarżysko wymarło? Ja wiem, że są wakacje, ale nie uwierzę że nie siadacie do komputera choć na chwilkę. Jakie macie pomysły na spędzenie lata. Rejów?, bo Bernatka chyba nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fomalhaut Re: Wakacje, IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 21:31 Cześć Kotku .Ile masz lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Wakacje, IP: *.chello.pl 11.07.02, 20:13 Rozbawiłeś, mnie tym kotku. Ale ja pytałam o wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Wakacje, IP: 212.160.240.* 18.07.02, 20:55 Wakacje w skarżysku to już nie to co było dawniej, kiedyś gdzie sie nie pojechało to tętniło życiem, a teraz miasto niestety umiera i ciężko znaleźć miejsce na dobrą zabawę.Większość ludzi wyjeżdża gdzieś w Polskę albo za granice.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: Wakacje, IP: 207.236.97.* 23.07.02, 20:32 ja musze pracowac zeby oplacic studia w Kanadzie; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walenrot Re: Wakacje, 13.09.02, 18:45 Gość portalu: gus napisał(a): > ja musze pracowac zeby oplacic studia w Kanadzie; > > pozdrawiam Co studiujesz i jak tam wyladowales? CZy trodno jest dostac wize kanadyjska albo obywatelstwo? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś