Dodaj do ulubionych

rocznica Radia Maryja

08.12.05, 09:24
Wczoraj słuchałem uroczystości z okazji rocznicy Radia Maryja (jechałem samochodem :) no niezłe klimaty były muszę przyznać. Najbardzie podobało mi się jak ojciec dyr. mówił.."bracia i siostry popatrzcie na Jazusa..co widzicie na jego głowie ?....tak to jest mocherowy beret ! "
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: rocznica Radia Maryja 08.12.05, 09:30
      Raju...to jest sekta..wczoraj to było można zobaczyć w Polsacie. Wyzywanie
      Telewizji od dzieła szatana, wyzwywanie redaktorów,zatykanie kamery- tragizm.
      To jest sekta.
      • buksy Re: rocznica Radia Maryja 08.12.05, 09:32
        ale minister Ziobro dostał owacje na stojąco bo taki skromny, przyjechał bez obstawy i w kąciku się modlił...i matka Popiełuszki obraz dostała, i prezydent Torunia dostał podziękowania i marszałkowie sejmu
    • lachien Re: rocznica Radia Maryja 08.12.05, 14:03
      To może nie sekta, ale bardzo blisko. Po prostu Rydzyk wie jak i kim trzeba
      manipulować. Przykre.
    • buksy BigCyc - zaangażowany 11.12.05, 09:07
      bigcyc.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvOTI0LHV0d29yLDEyODQxNS5odG1s
    • rudeboys Módlmy się za wszystkich, za nasz Disneyland 11.12.05, 22:05
      jak biskup ma takie kazanie to ja podziękuje

"....Podczas mszy homilię wygłosił biskup Józef Zawitkowski. Duchowny stanął
      w obronie słuchaczy Radia Maryja. - Nie naigrywajcie się panowie z naszych
      moherowych koalicji i beretów. Na inne nas nie stać - mówił. Wzywał do
      modlitwy za cały kraj. - Modlimy się za Bolka i Lolka, za Kaczory i Smerfy,
      za Ważniaków, Ślicznotki, Ciamajdy i Gargamela...."
      • brazilion Re: Módlmy się za wszystkich, za nasz Disneyland 12.12.05, 02:29
        A za Misia Uszatka, "co klapniete uszko ma" to juz nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka