Dodaj do ulubionych

Karp w basenie

30.12.05, 09:50
Czytałem ostatnio w GO jak to dla dzieci zorganizowano zabawe mikołajkową na basenie i kulminacją tego wszystkiego była pogoń za karpiem. Umyli takiego i wrzucili miedzy dzieci (bleeeee), trzeba go było złapać oczywiście - podobno panowie Bąchorek i Bażant mieli ubaw po pachy. Dla mnie odrażające taka wspólna kąpiel, ciekawe dlaczego sami za nim nie gonili?
Obserwuj wątek
    • buksy Re: Karp w basenie 30.12.05, 12:07
      oo fajne !
    • feel_good Re: Karp w basenie 04.01.06, 11:52
      w chlorowanej wodzie?

Nieźle..
      • rudeboys Re: Karp w basenie 04.01.06, 20:42
        tez o tym słyszałem-tym panom co to zorganizowali proponuje popływać teraz w kamiennie- ciekawe czy też by się tak cieszyli - BARANY. po pierwsze normy sanitarne nie zezwalaja na takie hece, po drugie to jest po prostu znecanie sie nad zwierzętami (klub gaja juz podobno się tym żałosnym zdarzeniem zajął), po trzecie protestuja rodzice dzieci co to za karpiem ganiały, że durniów sie z nich robi. a najlepsze jest to że na sam koniec te dwa karpie - których środowiskiem są stawy i inne stałe zbiorniki wodne z honorami zostały wpuszczone do kamienny hehe. z tego wszystkiego jakis naczelnik od środowiska za głowę się złapał. to się nazywa takt i kompetencja. viva IV RP
        • dizzy81 Re: Karp w basenie 04.01.06, 21:50
          No skoro sie czepiamy wrzucania do rzeki, to tez czepmy sie tej całej akcji darowania życia karpiom przed wigilią, przeciez to nie ma sensu, to czy zdehnie pod młotkiem czy w rzece to juz chyba nie ma znaczenia
          • fiszu A Pan Wiceprezydent świetnie się bawił. 11.01.06, 09:22
            Okazuje się, że różne Jaśnieoświeceni rozrywki mają...
            Dla mnie czerwona kartka. Idioci powinni szybko spadać ze świecznika,a idioci -
            sadyści (upajający się prymitywną rozrywką) nigdy nie powinni nań trafiać. A
            facet jeszcze bezwstydnie twierdził (na łamach GO), że to wydawało mu się
            świetną zabawą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka