Dodaj do ulubionych

Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawcy???

22.03.06, 07:07
www.echo-dnia.com.pl/?mutacja=1
Obserwuj wątek
    • zurnalista dokładny link-sorki 22.03.06, 07:08
      www.echo-dnia.com.pl/?news=28255&mutacja=2&dzial=6
      • bmwariat Re: dokładny link-sorki 22.03.06, 07:14
        a na kiedy planowane jest rozpoczęcie i zakończenie budowy? I którymi ulicami
        będzie się ciągneła? Czy będzie leciała przez łąki na Pułankach, tam gdzie
        kiedyś planowano i nawet zaczęto budować droge? W sumie miało być tam też
        osiedle Pułanki III i dobrze, że nie ma:)
      • sumbuddy fart 22.03.06, 11:06
        wykonawcą ma być przedsiębiorstwo fart...:)..no tak, to może oznaczać albo
        szczęście, albo "fart" = an escape of gas from the bowels. Mam nadzieje, że w
        ogólnym rozrachunku nie narobią smrodu i nowa droga będzie wykonana
        perfekcyjnie.
        • brazilion Re: fart 22.03.06, 14:59
          W Kraku swego czasu bylo jeszcze ciekawiej. Tuz przy dworcu glownym byl kantor
          wymiany walut z napisem: "Foreign Currency Exchange" oraz nazwa firmy, ktora
          brzmiala... "FART".
    • dinowar 2 km, tylko 7 m szer.? Paranoja? 22.03.06, 09:43
      Coś chyba nie tak z tym artykułem? No bo przecież liczby są śmieszne/
      • bmwariat Re: 2 km, tylko 7 m szer.? Paranoja? 22.03.06, 10:01
        ale to chyba nie cała, tylko kawałek..
    • pathos_phobos Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 18:53
      Ja jednak liczyłem na solidna dwupasmową jezdnię. Drogi w Ostrowcu nie
      wskazują, że są budowane z myślą o rozwoju miasta. Mam nadzieję,ze to nie ta
      sama firma, która przebudowywała Kilińskiego- pracowali do 15 jak urzednicy i
      odtawili straszna fuszerkę.
      • banan9991 Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:24
        to nie ta firma tamta to trakt a podwykonawca byla hema i nagonieni kolesie z
        ostrowca placa 5 zeta za h dopuki byla firma mako podwykonawca a to firma z
        ostrowca to ubywalo a hema gdzies skanczyla to podwykonawca przestalo byc mako
        i hema robila troche na kilinskiego troche robili jeszcze gdzies roboty indziej
        zabierajac sprzet koske ukladalo z piec firm znam temat bo jestem ze
        slowackiego a ten fart tez ma uklad jak i trakt wygrywaja wszyskie przetargi np
        trakt na budowe wezla skarzysko hema rownolegle z kilinskiego remontowala ulice
        huzarska w kielcach mieli wykonac ja do listopada 2005 jeszcze jest rozkopana
        • pathos_phobos Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:32
          Bananku,jeszcze raz wielka prośba do ciebie.PROSZE,UŻYWAJ PRZECINKÓW! :-)))
          • buksy Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:55
            no właśnie, też się zastanawiam czy to dysgrafia czy new age w polonistyce?
            • banan9991 Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 21:14
              troche to moj znak rozpoznawczy moze trudno mnie zrozumiec chyba zweryfikuje
              moje poglady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka