zurnalista 22.03.06, 07:07 www.echo-dnia.com.pl/?mutacja=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurnalista dokładny link-sorki 22.03.06, 07:08 www.echo-dnia.com.pl/?news=28255&mutacja=2&dzial=6 Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: dokładny link-sorki 22.03.06, 07:14 a na kiedy planowane jest rozpoczęcie i zakończenie budowy? I którymi ulicami będzie się ciągneła? Czy będzie leciała przez łąki na Pułankach, tam gdzie kiedyś planowano i nawet zaczęto budować droge? W sumie miało być tam też osiedle Pułanki III i dobrze, że nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumbuddy fart 22.03.06, 11:06 wykonawcą ma być przedsiębiorstwo fart...:)..no tak, to może oznaczać albo szczęście, albo "fart" = an escape of gas from the bowels. Mam nadzieje, że w ogólnym rozrachunku nie narobią smrodu i nowa droga będzie wykonana perfekcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: fart 22.03.06, 14:59 W Kraku swego czasu bylo jeszcze ciekawiej. Tuz przy dworcu glownym byl kantor wymiany walut z napisem: "Foreign Currency Exchange" oraz nazwa firmy, ktora brzmiala... "FART". Odpowiedz Link Zgłoś
dinowar 2 km, tylko 7 m szer.? Paranoja? 22.03.06, 09:43 Coś chyba nie tak z tym artykułem? No bo przecież liczby są śmieszne/ Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: 2 km, tylko 7 m szer.? Paranoja? 22.03.06, 10:01 ale to chyba nie cała, tylko kawałek.. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 18:53 Ja jednak liczyłem na solidna dwupasmową jezdnię. Drogi w Ostrowcu nie wskazują, że są budowane z myślą o rozwoju miasta. Mam nadzieję,ze to nie ta sama firma, która przebudowywała Kilińskiego- pracowali do 15 jak urzednicy i odtawili straszna fuszerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:24 to nie ta firma tamta to trakt a podwykonawca byla hema i nagonieni kolesie z ostrowca placa 5 zeta za h dopuki byla firma mako podwykonawca a to firma z ostrowca to ubywalo a hema gdzies skanczyla to podwykonawca przestalo byc mako i hema robila troche na kilinskiego troche robili jeszcze gdzies roboty indziej zabierajac sprzet koske ukladalo z piec firm znam temat bo jestem ze slowackiego a ten fart tez ma uklad jak i trakt wygrywaja wszyskie przetargi np trakt na budowe wezla skarzysko hema rownolegle z kilinskiego remontowala ulice huzarska w kielcach mieli wykonac ja do listopada 2005 jeszcze jest rozkopana Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:32 Bananku,jeszcze raz wielka prośba do ciebie.PROSZE,UŻYWAJ PRZECINKÓW! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 20:55 no właśnie, też się zastanawiam czy to dysgrafia czy new age w polonistyce? Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Północna obowdnica rusza-tylko nazwa wykonawc 22.03.06, 21:14 troche to moj znak rozpoznawczy moze trudno mnie zrozumiec chyba zweryfikuje moje poglady Odpowiedz Link Zgłoś