Dodaj do ulubionych

SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-)

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.01.05, 01:53
Czy moglybyscie polecic mi :
- dobry salon kosmetyczny/kosmetyczke w Lublinie
- dobrego fryzjera/fryzjerke
Chetnie tez wyslucham,ktore salony nalezy "omijac szerokim lukiem"
Z gory dziekuje,za wszelkie info :-)
Obserwuj wątek
    • anma6 Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) 29.01.05, 22:04
      witam polecamw 100% salon kosmetyczny na paganiniego ,duży budynek razem z
      salonem welli,koniecznie panią Jole--fachowiec wspanialy,od kilku lat tam
      chodze i jestem zawsze bardzo z adowolona.Sama jest zreszta swoją najlepszą
      wizytówką,pozdrawiam Ania
      • Gość: Camila Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 31.01.05, 22:30
        Dzieki Aniu :-)
        A czy masz moze numer telefonu do tego salonu ? Bylabym wdzieczna...
        • Gość: ania -tel Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) IP: 212.182.93.* 01.02.05, 08:14
          jasne ,że masm 740-71-78, prosić koniecznie P jole,pozdrawiam Ania i 16 mc
          Michalek
          • Gość: Camila Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.02.05, 08:20
            Aniu - serdeczne dzieki :-)
            • kkkkk4 Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) 04.02.05, 17:16
              Omijaj salon na narutowicza- taki mały po schodkach koło sklepu Bytomia i
              spożywczego. Kiedys zawsze tam regulowałam brwi. Mieli cudowną dziewczynę-niby
              nic takiego- zwykła regulacja którą większosć kobiet wykonuje samodzielnie ale
              uwierzcie mi- zawsze po takim zabiegu u tej konkretnej osoby wyglądałam jakoś
              wyjatkowo. Czasem trafiałam na inną kosmetyczkę i tez było ok. Do pewnego
              czasu. Właśnie zatrudnili nową dziewczynę i (ta super już nie pracuje) to co
              zrobiła z moimi brwiami w dzień przed niezmiernie ważną imprezą było koszmarem!
              Krzywe brwi, jedna krótsza od drugiej, krwiaczki i zadraśnięcia wokół. Byłam
              umówiona na większy zabieg ale uciekłam. Od tamtej pory omijam ten zakład z
              daleka ale niestety nie znalazłam równie dobrej kosmetyczki, która tak
              perfekcyjnie reguluje brwi.
    • Gość: maciek Re: SALONY KOSMETYCZNE - pytanko dla kobiet :-) IP: *.zsw.lublin.pl 04.02.05, 17:29
      Polecam zimową zadymkę,
      wiosenny spacer w lesie,
      .........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka