banan9991 27.03.06, 18:01 w szewnie obok gimnazjum powstanie nowy basen w baltowie tez pewnie to nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumbuddy Re: wodny swiat 27.03.06, 19:44 a już myślałem, że to mowa o topniejącym śniegu i megawypasionych kałużach ;) Swoją drogą, jeżeli Twoje informacje są pewne, to niewątpliwie są to dobre, ba - bardzo dobre wiadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: wodny swiat 27.03.06, 19:56 www.wiadomosci.o-c.pl/ostatni.php?pokaz=wiecej&kategoria=4&news=2496 Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: wodny swiat 27.03.06, 20:53 widzisz ze pewne bo pewnie myslales ze gadam z kosmosu albo w goraczce grypowej ktora mam nawet jest zdjecie a w tym roku pierwsze prace wzrosnie tez atrakcyjnosc dzialek budowlanych mieszkam kolo basenu taka bedzie gatka Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: wodny swiat 28.03.06, 11:01 eee, wybory idą, z pierwszej ręki mam info, że to palcem na wodzie pisane. Obiektywnie oceniając, bez sensu budować taki obiekt jak 2 kilometry dalej ma się profesjonalną pływalnię. Jak by dbał o naukę pływania dzieci to zorganizował by zajęcia pływania jak w gminie Ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: wodny swiat 28.03.06, 11:07 jesli to nie prima aprilis to wejście do UE pomogło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: wodny swiat 28.03.06, 11:09 w następny poniedzialek będę miał potwierdzone informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: wodny swiat 28.03.06, 12:15 no wiec tak : sympatyczny zwyczaj prima aprilisowy zaczyna być irytujący bo zaczynają kłamać już 26.03 - ani to śmieszne ani dowcipne Panie Redaktorze ! Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: wodny swiat 28.03.06, 19:23 O ile Japończyków nie ma, to jest w internecie.Więc raczej prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: wodny swiat 03.04.06, 16:03 WŚ "W ubiegłym tygodniu na pierwszej stronie „Wiadomości Świętokrzyskich” umieściliśmy informację o planowanej budowie krytej pływalni przy szkole podstawowej i gimnazjum w Szewnie. Wszystkich zainteresowanych pragniemy poinformować, iż był to tylko żart primaaprilisowy i póki co, basenu w Szewnie nie będzie." Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: wodny swiat 03.04.06, 16:09 Qwcze,czyli nawet internetowi zawierzyć nie można. Ale nawet w kablówce było i chyba się Waldemar marek dwojga imion Paluch wypowiadał.Chociaz może tylko go pokazywali,jak komus rękę ściskał-juz nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś