hercia83 08.04.08, 23:32 Dziewczyny za ile można dostać używanego Bugaboo w Polsce ??? Czy np 1200 to nie za mała kwota i wózek jest 'podejrzany'?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Używany Bugaboo Frog 08.04.08, 23:49 A jest to moze wozek czerwony spacerowka z gondola pod Warszawa? Moja kuzynka miala taki sprzedawac i chyba wlasnei jakos w tej cenie. Wiem, ze jej byl w super stanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hercia83 Re: Używany Bugaboo Frog 09.04.08, 00:01 Pinik!Jak dobrze,że mam okazje do Ciebie się zwrócić! Prosze napisz co zrobić bo mam mętlik w głowie.... To jest wózeczek z Allegro www.allegro.pl/item338501705_bugaboo_kolor_frog_unikalny_dla_vipow_najtaniej.html#photo i nie wiem kupować czy nie, troche obawiam sie go kupic bo nie ma nawet chętnych, czy wszystko z nim oki??? Ty sie znasz na wózkach jak nikt inny i korzystając z okazji chciałabym spytać : czy warto kupic Icon www.allegro.pl/item340048427_spacerowka_bebecar_icon_.html (cena minimalna 1050)lub Tracker www.allegro.pl/item343137924_bebecar_tracker_spacerowka_nowy_kolor_.html (ciągle do licytacji,ale juz sprzeda za 1000)spacerowy za 1000 zł?? Bo mnie sie to wydaje troche dużo (już nie wspominając o tym,że dokładam 200zł i mam Buga).Napisz, który brać jesteś moim guru :)Tylko prosze,powiedz jak to jest z tymi testam, ktore wykryly szkodliwe substancje... Podobno to prawda, chciałam już kupic Frog i wróciłam do tych dwóch Bebecarów.. I najwazniejsze - wierzę, że dzieciaczki fajnie śpią w kubełkowych siedziskach, ale czy SĄ ONE ZDROWE??? Cały czas mnie to nurtuje, wiem że sa rózne kubełkowe siedziska i jedno drugiemu nierówne,ale dwie mamy pisały tu na forum o wysuniętych do przodu żeberkach po takich siedziskach. Czy są jakieś badania, czy ograniczony czas przebywania w takim siedzisku? Jeśli jest aktualna oferta Twojej kuzynki, to ja sie pisalabym na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
hercia83 Re: Używany Bugaboo Frog 09.04.08, 00:03 Dodam, że mój syneczek skonczył 4 miesiące i ciągle zastanawiam się czy nie kupić oparcia 'na płasko' najpierw, Bugaboo mogę zawsze kupić jeszcze... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Używany Bugaboo Frog 09.04.08, 00:11 Hej, ta oferta z allegro jest niezla. Wozek ma tez oryginalne haczyki na raczce na torby, o ktorych chyba zapomienli napisac, albo nie doczytalam. TEn spiworek jest dobry, bo znacznie dluzszy od tych nowszych. Ja tylko zauwazylam, ze ten kolor troche nieraz ludziom blaknie (ale czarny tez i czerwony i granat tez, wiec...). Cena jest dobra. Co do mojej kuzynki, to nie wiem, czy ona juz swoj sprzedala czy nie itd. A co do bebecarow, to mnie sie te wozki wyjatkowo nie podobaja. Takie bociany na dlugich nogach i nie znam sie przez to wogole na nich. ja swojego malego przelozylam do spacerowki bugaboo jak mial niecale pol roku. Tez sie obawialam, a wydawalo mi sie, ze bylo mu bardzo dobrze. Szkodliwe substancje: w tylu wozkach je wykryto! Ja tam z takimi nie przesadzam, bo bym z dzieckiem do miasta nie mogla wyjsc, bo tam spaliny itd. Trzeba normalnie zyc, to moja dewiza :-) Odpowiedz Link Zgłoś