pathos_phobos 26.05.06, 02:49 Mówi w reklamie telekompromitacji,że lubi siedziec na necie-ciekawe,czy czyta nasze forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: Jop 26.05.06, 11:11 Pozdrawienia dla Mariusza Jopa, ma nadzieję że nas czytasz, jesli tak to daj jakiś symboliczny znak:):):) zyczę wszystkiego dobrego. I mam nadzieją ,że do Kszo i Ostrowca jeszcze wrócisz! Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Jop 26.05.06, 11:15 Na emeryturę piłkarską to niech nie wraca, bo jaki sens? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 15:01 ...naprawde intencji nie mam zlych, ale jako zobaczylem tytul watku "Jop", najpierw pomyslalem o pewnym powszechnie znanym przeklenstwie, konczacym sie na "mac"... Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 15:02 Brazylionie:) toż to Mariusz nasz, który teraz z orłem na piersi będzie walczył o dobre imię Polski Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 15:07 Na piłkarską emeryturę to teraz się do Kataru jeździ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 15:33 Sorki, ja troche nietutejszy i raczej tylko w kolko slysze i czytam (niechcacy nawet) o futbolu amerykanskim i bejsbolu... O pilce noznej jak makiem zasial. To zdziczalem pewnie troche i niedoinformowany jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 19:43 Bierdaku,to ty nawet z żadnym sportem nie masz do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 26.05.06, 20:11 A wlasnie, ze mam, z koszykowka i plywaniem - dzieci chodza na zajecia z plywania, a syn jeszcze dodatkowo - z koszykowki. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 27.05.06, 00:21 chociaż tyle-choć koszykówka to nie jest moja ulubiona dyscyplina. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Przepraszam wszystkich bardzo... 27.05.06, 03:45 Jako ojca rodziny, moja ulubiona dyscyplina jest bieg z przeszkodami. Po kase... Odpowiedz Link Zgłoś