kszo.pany Kino Hutnik 08.06.06, 17:46 Pamiętam poranki filmowe dla dzieci- Muminki itd., a później seanse szkolne - - Akademia Pana Kleksa, Podróże Pana Kleksa, Lotna. Warto tu dodać, ze dużo wcześniej w Denkowie było kino "Zorza", a w Częstocicach kino "Bajka". Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Kino Hutnik 08.06.06, 17:51 kino hutnik w 20 leciu bylo bardzo nowoczesne Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Kino Hutnik 08.06.06, 18:44 Ja tez pamiętam poranki i tez byłem na kleksie Odpowiedz Link Zgłoś
monikinda Re: Kino Hutnik 08.06.06, 20:10 poranki, reksio, bolek i lolek, koziolek, ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Kino Hutnik 08.06.06, 20:22 Poranki ja też pamiętam, przez mgłę, przez mgłę.. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: kino hutnik 09.06.06, 06:18 kilka razy oglądałem Indiana Jones i Świątynia Przeznaczenia:)) moja ciotka tam pracowała:D Byłem też kilka razy na Kaczorze Howardzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: kino hutnik 09.06.06, 07:08 A ja po raz pierwszy w zyciu obejrzalem tam "Lot nad kukulczym gniazdem" z Jackiem Nicholsonem. I potem nie opuscilem chyba zadnej projekcji - widzialem tez film w "Hutniku" moze z 15 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: kino hutnik 09.06.06, 17:08 brazilion napisał: > A ja po raz pierwszy w zyciu obejrzalem tam "Lot nad kukulczym gniazdem" z > Jackiem Nicholsonem. I potem nie opuscilem chyba zadnej projekcji - widzialem > tez film w "Hutniku" moze z 15 razy... Oczywiscie, mialo byc "TEN FILM". Klawisze sa zdradliwe, nie mozna im ufac i dlatego powinny pracowac w wiezieniu, a nie znajdowac sie na klawiaturze... Odpowiedz Link Zgłoś