zurnalista 02.07.06, 10:38 www.pksostrowiec.com.pl/index.php Troszke zmian kosmetycznych! nawet sie to przyjemnie oglada! pozdrawiam, ja jade do BALTOWA NA KONCERCIK:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszo.pany Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 02.07.06, 12:27 Ale moje ukochane "KILECE" na podstronie odjazdów z Łagowa zostały:) www.pksostrowiec.com.pl/lagow.php Poza tym zgodnie z mapką na stonie - do Krynicy nie jeździ się przez Tarłów, tylko przez Tarnów. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 02.07.06, 12:43 a to dobre;))))) przez Tarlów do Krynicy? To może jeszcze przez Zamość, aby bliżej bylo?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 02.07.06, 20:21 pks kielce niezla czystosc szyb Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 06.07.06, 18:24 no, na mapce teraz już poprawili- Tarnów jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 07.07.06, 00:33 duży minus za rozklad jazdy- niemal bieglam z ciężkim plecakiem, by zdążyć dziś na 20.20 z Krakowa i co? i okazalo się, że wbrew rozkladowi autobus odjezdża 20.40.... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: ODSWIEŻONA STRONA WWW PKS OSTROWIEC 07.07.06, 07:28 Już zapomniałam jak działa PKS,ale prawie 5 lat jeździłam do Łodzi-wolałam jednak wtedy go od jazdy pociągiem i przesiadki w Skarżysku..... Odpowiedz Link Zgłoś