brazilion 19.09.06, 16:06 Wg. harmonogramu prac, bodajże do końca bm. miał zakończyć się remont rynku. Czy ktoś z miejscowych / regularnie masze miasto odwiedziających coś widział, ewentualnie wie coś więcej na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Do zorientowanych ! 19.09.06, 16:25 Jak byłem ostatnio w Ostrym (mieszkam vis a vis powiatu - więc blisko rynku), to był rozkopany. Moje cudowne oczy zarejestrowały również robotników, którzy nabywali napój niskoalkoholowy w pobliskich delikatesach. Zwróciłem im uwagę, że praca pod wpływem ww. napoju nie będzie skuteczna. Jeden z nich obrzucając moją postać wzrokiem powiedział, że absolutnie się mylę. Jego spojrzenie, aliści tembr głosu wydał mi się kpiący - dlatego musiałem użyć wobec tegoż robotnika środków karcąco - edukacyjnych, polegających na wepchnięciu go pod nadjeżdżający autobus. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Do Lachiena ! 19.09.06, 16:32 Czy przy następnej wizycie w Ostrym moglbyś dokladnie te same srodki "karcąco - edukacyjne" zastosowac wobec upierdliwego profesora Jaśka P. ? Z gory w imieniu ludzkosci dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Do Lachiena ! 19.09.06, 16:37 Pewnie że mógłbym, ale boję się, że się spocę. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Do Lachiena ! 19.09.06, 16:43 Jak sie spocisz, zafunduje Ci dezodorant i antiperspirant w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Do Lachiena ! 19.09.06, 16:51 Heh, w takim razie pomyślę. Ale tak na marginesie sądzę, że zniżył bym się do poziomu ww, używając metody siłowej. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Do Lachiena ! 19.09.06, 17:24 Ale widzisz przeciez, ze perswazja nie pomaga. A moze wobec tego jakis mocny srodek na przeczyszczenie !? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Do zorientowanych ! 19.09.06, 17:25 A tak zupełnie na serio. Oglądając postępy prac wątpliwym się wydaje, aby zdążyli do końca miesiąca. Wszystko rozryte, rozkopane. Bajzel na maxa. Ja widzę to tak - 2 miesiące roboty i miech na sprzątanie i prace upiększające (sadzenie jajek, stawianie centrum handlowego i przeprowadzanie mszy świętych). Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Do zorientowanych ! 19.09.06, 17:38 a może ktoś ma fotkę tego rozkopanego Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Do zorientowanych ! 19.09.06, 18:00 A moze tam obowiazuje zakaz fotografowania (niczym swego czasu za komuny) ? I w zwiazku z powyzszym robienie tam zdjec moze skonczyc sie dla ich autora kryminalem ?! Mnie by to nie zdziwilo, bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Do zorientowanych ! 19.09.06, 19:42 zrobię zdjęcie, ale dopiero około 1 listopada Odpowiedz Link Zgłoś