14.10.06, 09:26
Ministerstwo Edukacji uważa teorię Darwina za absurd i luźną koncepcję
niewierzącego starszego pana. Ja już nie mogę wytrzymać w tym absurdzie !!! Do
czego doszliśmy, gdzie jest koniec tego szaleństwa?
Obserwuj wątek
    • chuchalscy Re: Darwin 14.10.06, 09:29
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3684136.html
      • banan9991 Re: Darwin 14.10.06, 13:37
        Ale notowania LPR slabe moze bedzie jeszcze slabiej po takich akcjach ciekawe
        co wymysli jescze
        • enricobeneti Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 14.10.06, 14:49
          giertych i bracia chca nam powiedziec ze to bylo jak w bajce Finstones
          barney
          Wilma's
          fred
          leopard
          • chuchalscy Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 14.10.06, 17:26
            nawet Biskup wyśmiewa idiotę ministra z LPR-u, zobaczcie sami
            wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8551151&rfbawp=1160839484.912&ticaid=12801
            • banan9991 Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 14.10.06, 17:29
              panie Romanie prosimy o opanowaniwe
              • pathos_phobos Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 16.10.06, 15:18
                ja jestem z tych, co wolą o sobie myśleć-zrodzony,a nie stworzony
                • chuchalscy Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 11:02
                  no i stało się, są już pierwsze efekty walki z teorią ewolucji, nauczyciel z
                  Łodzi się przestraszył i nie wie biedaczek, czy może wywiesić w szkole planszę
                  ilustrującą ewolucję człowieka /patrz. pierwsza strona GW z 19 października/
                  • brazilion Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 14:53
                    Nie wiem, jak wy, ale ja od malpy nie pochodze !!!
                    • pathos_phobos Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 15:04
                      Jaśnie pan się wynośi ponad zwykły plebs? ;-)
                      • brazilion Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 15:26
                        Ja sie nie wynosze, po prostu moi przodkowie nie zeszli z drzewa i nie mieli
                        takich oblesnych golych tylkow z nieprzyzwoitymi ogonami. Fuuuj !!!
                        • pathos_phobos Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 15:30
                          Hehe-to pewnie mieli wyłupiaste oczy,zielona skóre i przylecieli z planety
                          gwiazdozbioru wega:-D A propos-skoro masz taka pewność,to jak daleko wstecz
                          masz rozrysowane drzewo genealogiczne?
                          • brazilion Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 15:39
                            Na tyle daleko wstecz, ze wiem na pewno, iz nawet najstarsi gorale
                            swietokrzyscy nie pamietaja u nas nigdy zadnych malp...

O tak, mozliwe, ze wlasnie z gwiazdozbioru Vega (jak to wspaniale zaspiewal
                            s.p. Marek Grechuta)i dlatego znaczna czesc mojej rodziny jest nie z tej
                            ziemi !
                            • chuchalscy Re: Darwin Fred Flintstone, Gierych, Yabadabadoo 19.10.06, 20:33
                              no tak, teraz wiem gdzie jest źródło bełkotu Giertychów, w USA i w Chrepusie, heheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka