iwonacia 30.09.05, 16:07 Jak w tytule - jak było na koncercie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wini3 Re: Anna Maria Jopek 02.10.05, 13:51 Było tyle atrakcji Muzyki w Sandomierzu, że dziwi milczenie. No przecież sale były pełne! Jak było? Nikt nie był na Janerce, Czyżykiewiczu, Cracov Klezmer Band nie mówiąc już o poważniejszych koncertach Mrozka . Czyżby to przyjezdni zapełniali sale? Odpowiedz Link
iwonacia Re: Anna Maria Jopek 02.10.05, 22:51 No właśnie.... Niestety, ja nie zdążyłam kupić biletu, czego bardzo żałuję... A na naszym forum to ruch jest straszny, nie ma z kim pogadać! Zapraszamy wszystkich!!! Odpowiedz Link
ambra05 Re: Anna Maria Jopek 24.10.05, 13:19 Musze powiedziec ze koncert był cudowny, ale miałam wrażenie ,że wiele osób było na nim z przypadku.Odniosłam wrażenie, ze w ogóle nie znali twórczości AMJ. Szkoda tylko, że tak rzadko można posłuchac w Sandomierzu dobrej muzy.... Odpowiedz Link
iwonacia Re: Anna Maria Jopek 26.10.05, 12:29 Też z tego powodu cierpię, ponieważ chętnie raz na jakiś czas posłuchałabym dobrej muzyki lub pośmiałabym się na jakimś kabarecie...a tu cisza... :( Odpowiedz Link