brazylion3 16.10.06, 15:34 tu zdjęcie tylko małe... www.chrzanow.pl/news.php?mod=1&id=748#popwnd i...kamerka po prawej stronie na środku macie kamerkę i widać inną perspektywę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pathos_phobos Re: Lepsze foty tu 16.10.06, 15:36 W Ostrowcu nie ma gotyckiego kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 16.10.06, 15:52 Ladny ten kolor i nie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 16.10.06, 18:56 Piękniusi, ciekawe co z naszym brzydkim kaczątkiem będzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 16.10.06, 21:25 Do Chrzanowa nic nie mam,ale rynek to poprostu pomiesznie z poplątaniem(stylów,kolorów)- przedobrzone...Błagam tylko niech się ostrowiecki rynek nie wzoruje na chrzanowskim..... Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 22.11.06, 15:13 tu jest Wiola z kolei szaro i smutno... -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_68 Ładnie i kompleksowo 22.11.06, 15:37 Tam oprócz płyty rynku zrobili elewacje kamienic. To dopiero daje pełny efekt. Ciekawe ile ich to kosztowało, bo faktycznie efekt nieporównywalnie lepszy od naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Ładnie i kompleksowo 22.11.06, 15:59 Cudze chwalicie? Oj, oj. Ale na tej fotce widać to o czym ciągle powtarzam. Nie tylko sam plac, także kamienice!!! Zatem teraz do roboty z kamienicami, a wtedy i plac rynku się wam spodoba. Zresztą sądzę, że nowy prezio, ktokolwiek by nim nie był, tak upiększy ryneczek nasz kochany, że palce lizać. O, dziś trza zapytać Wilka w radio co ma zamiar zrobić z nowym rynkiem. Mam nadzieję tylko, że nie zamierza go przebudować, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 22.11.06, 20:21 no dobra niech bedzie caly rynek faktycznie jak jest mowa z kamienicami a nie poczatek i znowu rozkopanie innych miejsc w miescie czy rondo i droga do nikad trzeba robic w miare od poczatku do konca Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Dla porównania rynek w Chrzanowie:) 23.11.06, 08:08 Hmm, widzę tutaj architekturę trójkąta, poprawcie mnie jesli sie mylę? Uważam że nasz ryneczek jest ok, w lecie obowiązkowo ogródeczki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś