Dodaj do ulubionych

Czy w O. dobrze sprzedają się taczki?

10.01.07, 09:20
Bo w Wawie idą jak ciepłe bułeczki. A będzie wiosną kogo wywozić, oj będzie.
Górnicy, lekarze, nauczyciele już się szykują. Miłego dzionku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek_68 w Ostrowcu używa się taczek do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:24
      Jest co robić w mieście i jest dobry gospodarz, więc taczki z pewnością też się przydadzą.
      Niestety operatorem taczek nie może być student, bo zbyt szybko robią się odciski na delikatnych chłopięcych dłoniach.

• lachien Re: Czy w O. dobrze sprzedają się taczki? 10.01.07, 13:03
      W wawie nawet gó.. sie dobrze sprzeda, jeśli tylko potrafisz dobrze je ubrać.
      Wiem, bo tu mieszkam i sam je ubieram. Pozdro Student. Miłego dnia.
    • brazilion Student-zebrak ? 10.01.07, 14:08
      "Studencie piatego roku dziennikarstwa", rozumiem,ze aby sie utrzymac, musisz
      pisac/mowic, co twoj zleceniodawca sobie zazyczy, ale moze choc raz
      powiedzialbys cos od siebie, bardziej milego, a przy okazji niechcacy
      sensownego, a jesli nie - to choc probowal te swoje pelne czarnowidztwa
      przepowiednie uzasadnic, podeprzec faktami, podpowiedziec rozwiazania, co ?

Wernyhora jakims sie niemal mienisz, ale jak tam ze wzrokiem waszmosci ?

A poza tym, slyszalem tez, iz w Warszawie w pewnych kregach moda ostatnio na
      japonszczyzne, z naciskiem na samurajow. Sugerowalbym zrobienie "seppuku". W
      glowe...
      • pathos_phobos Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 15:18
        mam tylko nadzieję,że nie zatrudnisz się w Ostrowieckiej,bo lepiej juz nie
        zaniżać jej poziomu...
        • Gość: k3 Re: Student-zebrak ? IP: 81.210.79.* 10.01.07, 16:15
          moda nam panuje w Warszawie ostatnio na murzyna:):):) im. Simone Mol:)

Pamiętacie ze ,,Szkalnej Pułapki", tam był taki tekst: Simone mówi...i potem on biegał za tymi bombkami:)
          • lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 17:51
            Szklana pułapka to był horror o herbacie, która mówi do ust: nie pijcie mnie. I
            napięcie rośnie przez 1.5 godziny, bo niewiadomo, czy pijący wreszcie wychyli
            łyka, czy też nie. Na końcu gośc wylewa na stół i wtedy wiadomo, że nie jest to
            herbata - wszyscy tańczą z radości, sypie się konfetii i ludzie łączą sie w pary.
            • brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 17:55
              Lachien a czy ty może miałeś tę możliwość i porozmawiałeś o poezji, prawach człowieka... s Simonem:):):):)

--------------

Wypromujmy Ostrowiec :)
              • lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:07
                Owszem - coś tam gadał jak spadał, ale nie dosłyszałem.
              • brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:14
                Panowie, panowie. Prosze o wstrzemiezliwosc, tudziez rozwage w slowach i
                czynach, bo inaczej znowu nam sie watek nieprzyzwoity gotow tytaj rozwinac.
                Tfu, przez lewe, potem i przez prawe ramie !
                • brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:23
                  ale to nie ten z filmu, tylko ten z Warszawy, uchodżca polityczny, specjalista od poezji:):):)
                  --------------

• lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:25
                    Zaczynam nie rozumieć????????
                    • brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:35
                      :):):) to już temat trochę zwietrzały, ale niektórych wciąż mocno kopie:)
                      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8667493,wiadomosc.html

--------------

• lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:46
                        A to ten:) Ostatnio został odświeżony w mediach. Słyszałem, że jego zaraziła
                        mucha mięsna. Ta sama co występuje w książce Nicka Cave'a pt: Gdy oślica ujrzała
                        anioła.
                        • brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:58
                          :):) opowiedziałbym ci...Rozmawiałem w Niemczech z kilkoma Afroamerykaninami. Ciekawe mają spostrzeżenia, ale nie bee je przedstawial, bo wyklęliby mnie z Forum:):):)
                          • brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:17
                            To w Niemczech wystepuja Afroamerykanie ?
                            • brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:22
                              pół Krefeldu, to Turasy i jak już chcesz Brazylionku (bez poprawności politycznej) Bambusy. to samo w Anrath. Tam mają swoje hotele. a na disco jadą do Dusseldorfu. Nie wiem dlaczego, ale ma olbrzymi dystans...ciekawą miałem sytuacje. bo po jednej robocie piliśmy mineralke i został jeden kubek. no, to ja pije po Mahmudzie, bo doszedłem do niego. no i tak podchodze po ten kubek , a on do mnie nie pij po mnie...to dopiero niezręczna sytuacja była...
                              --------------

• brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:36
                                No, nie. Ja moge te poprawnosc polityczna, tudziez delikatnosc zrozumiec. Nie w
                                tym rzecz. Tyle, ze dla mnie Afroamerykanie to Murzyni, ale wylacznie
                                amerykanscy...
                            • buksy Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:22
                              W gazecie wyborczej nie wypada powiedzieć - murzyn. :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka