student846 10.01.07, 09:20 Bo w Wawie idą jak ciepłe bułeczki. A będzie wiosną kogo wywozić, oj będzie. Górnicy, lekarze, nauczyciele już się szykują. Miłego dzionku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek_68 w Ostrowcu używa się taczek do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:24 Jest co robić w mieście i jest dobry gospodarz, więc taczki z pewnością też się przydadzą. Niestety operatorem taczek nie może być student, bo zbyt szybko robią się odciski na delikatnych chłopięcych dłoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czy w O. dobrze sprzedają się taczki? 10.01.07, 13:03 W wawie nawet gó.. sie dobrze sprzeda, jeśli tylko potrafisz dobrze je ubrać. Wiem, bo tu mieszkam i sam je ubieram. Pozdro Student. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Student-zebrak ? 10.01.07, 14:08 "Studencie piatego roku dziennikarstwa", rozumiem,ze aby sie utrzymac, musisz pisac/mowic, co twoj zleceniodawca sobie zazyczy, ale moze choc raz powiedzialbys cos od siebie, bardziej milego, a przy okazji niechcacy sensownego, a jesli nie - to choc probowal te swoje pelne czarnowidztwa przepowiednie uzasadnic, podeprzec faktami, podpowiedziec rozwiazania, co ? Wernyhora jakims sie niemal mienisz, ale jak tam ze wzrokiem waszmosci ? A poza tym, slyszalem tez, iz w Warszawie w pewnych kregach moda ostatnio na japonszczyzne, z naciskiem na samurajow. Sugerowalbym zrobienie "seppuku". W glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 15:18 mam tylko nadzieję,że nie zatrudnisz się w Ostrowieckiej,bo lepiej juz nie zaniżać jej poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Re: Student-zebrak ? IP: 81.210.79.* 10.01.07, 16:15 moda nam panuje w Warszawie ostatnio na murzyna:):):) im. Simone Mol:) Pamiętacie ze ,,Szkalnej Pułapki", tam był taki tekst: Simone mówi...i potem on biegał za tymi bombkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 17:51 Szklana pułapka to był horror o herbacie, która mówi do ust: nie pijcie mnie. I napięcie rośnie przez 1.5 godziny, bo niewiadomo, czy pijący wreszcie wychyli łyka, czy też nie. Na końcu gośc wylewa na stół i wtedy wiadomo, że nie jest to herbata - wszyscy tańczą z radości, sypie się konfetii i ludzie łączą sie w pary. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 17:55 Lachien a czy ty może miałeś tę możliwość i porozmawiałeś o poezji, prawach człowieka... s Simonem:):):):) -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:07 Owszem - coś tam gadał jak spadał, ale nie dosłyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:14 Panowie, panowie. Prosze o wstrzemiezliwosc, tudziez rozwage w slowach i czynach, bo inaczej znowu nam sie watek nieprzyzwoity gotow tytaj rozwinac. Tfu, przez lewe, potem i przez prawe ramie ! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:23 ale to nie ten z filmu, tylko ten z Warszawy, uchodżca polityczny, specjalista od poezji:):):) -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:35 :):):) to już temat trochę zwietrzały, ale niektórych wciąż mocno kopie:) wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8667493,wiadomosc.html -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:46 A to ten:) Ostatnio został odświeżony w mediach. Słyszałem, że jego zaraziła mucha mięsna. Ta sama co występuje w książce Nicka Cave'a pt: Gdy oślica ujrzała anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 18:58 :):) opowiedziałbym ci...Rozmawiałem w Niemczech z kilkoma Afroamerykaninami. Ciekawe mają spostrzeżenia, ale nie bee je przedstawial, bo wyklęliby mnie z Forum:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:17 To w Niemczech wystepuja Afroamerykanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:22 pół Krefeldu, to Turasy i jak już chcesz Brazylionku (bez poprawności politycznej) Bambusy. to samo w Anrath. Tam mają swoje hotele. a na disco jadą do Dusseldorfu. Nie wiem dlaczego, ale ma olbrzymi dystans...ciekawą miałem sytuacje. bo po jednej robocie piliśmy mineralke i został jeden kubek. no, to ja pije po Mahmudzie, bo doszedłem do niego. no i tak podchodze po ten kubek , a on do mnie nie pij po mnie...to dopiero niezręczna sytuacja była... -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:36 No, nie. Ja moge te poprawnosc polityczna, tudziez delikatnosc zrozumiec. Nie w tym rzecz. Tyle, ze dla mnie Afroamerykanie to Murzyni, ale wylacznie amerykanscy... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Student-zebrak ? 10.01.07, 19:22 W gazecie wyborczej nie wypada powiedzieć - murzyn. :)) Odpowiedz Link Zgłoś