natkaa66 13.01.07, 19:48 Jestem pod wrażenniem,że to forum jest tak aktywne,niby taki mały Ostrowiec a tak aktywny!Oby tak dalej! Nie dajcie się innym miastom-pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.dk Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 19:53 Ostrowiec mały? toż to zwyczajna obelga :)))) a tak poważnie różnie bywało, ale na aktywnośc stałych userów nie można narzekac czy ten login dopiszemy do stałych bywalców? :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 20:05 Też chciałem zwrócić uwagę na słowo "mały" ale Moniczka mnie ubiegła. Więc tylko zaproszę do nas na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 20:10 a ja jestem pod wrażeniem, że osoba o tak globalnej i wielkomiejskiej aktywności pisze na takim forum, tak małego miasta:):):):) -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 20:15 Sorry-już się poprawiam Ostrowiec nie jest wcale taki mały. Oczywiście znam to miasto,więc nie jestem taka obca! Mile Was pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 20:19 Myślę ,że Włoszczowa nie przebije Ostrowca? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Pod wrażeniem 13.01.07, 20:23 jak minister G. da rozkaz to kto wie, kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Pod wrażeniem 14.01.07, 04:50 Nie mamy wyboru. Prezes zlecil wykonanie zadania, wiec aby mu miec o czym zameldowac, uwijamy sie, jak mozemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś