Dodaj do ulubionych

ŁKS ŁOMŻA-KSZO 0-0

31.03.07, 16:36
jak dla mnie to dobry wynik jak na dzisiejszą formę KSZO, Łomża ostatnie 6
meczów pod rząd wygrała!!! Tak więc KSZO jest pierwszą drużyną na wiosnę
która jej urwała punkty i to na jej terenie!!! Tak 3mać chłopaki - teraz
Święta, a po nich forma będzie mam nadzieję jak należy i zaczniecie wreszcie
wygrywać u siebie!!!
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 dla dinowara to awans jest prawie pewny do 1 ligi 31.03.07, 16:51
      a ty mówisz o dobrym wyniku?

dinko chce rozbudowy wiekopomnego dzieła janka (sam własnymi rencyma budował)
      żeby wstydu w 1 lidze nie było

:)
      • misiek7307 Re: dla dinowara to awans jest prawie pewny do 1 31.03.07, 17:00
        :D:D:D
    • Gość: d81 Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:36
      Najpierw nas zatrzymała Miedź, a teraz my Łomże, martwi jednak mała skuteczność, misiek, idziemy na rezerwy? Pewnie w weekend grają:)!
    • Gość: d81 Misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:26
      15 kolejka: 7 kwietnia (sobota) KSZO II Polvat - Marol Jacentów ( godz. 11.00)

Ja idę! A Ty? Ech, pewnie świętujesz?:)
      • Gość: Misiek7307 Re: Misiek IP: 212.2.101.* 02.04.07, 11:31
        Zobaczymy jak bedzie z czasem,ale nie mowie nie!Poswiece swieconke i kto wie-moze da rade?!:)
        • mario_pulanki Re: Misiek 02.04.07, 11:48
          Tak czy siak, jesli to prawdziwa godzina to ja jestem na stadionie:) Kiedys w sobotę wielkanocną byłem w II lidze z Górnikiem Łeczna (jeszcze drewaniane ławki) - wygralismy chyba 2:0
          • misiek7307 Re: Misiek 02.04.07, 11:55
            przecież na tym meczu to i ja byłem oczywiście:D
            Tak czy inaczej postaram się być!!!, a co z tego wyjdzie zobaczymy w sobotę.
            • mario_pulanki Re: Misiek 02.04.07, 11:57
              A w swoje osiemnaste urodziny, zamiast pić i się staczać, poszedłem na mecz KSZO-Piotrcovia Ptak, 2:1 było - ale mecz słaby (ale o klasę lepszy niż ten z Miedzią:D)
    • Gość: d81 Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:42
      Jeśli to nie żart, to w piątek gramy też sparing z Rakowem, więc też się wybiorę, jeśli godzina będzie ludzka
    • dizzy81 Re 03.04.07, 07:08
      Planowany na piątek mecz sparingowych pomiędzy KSZO Ostrowiec i Rakowem Częstochowa nie odbędzie się. W miejsce Rakowa działaczom udało się „załatwić” innego sparingpartnera.
      Będzie to pierwszoligowy Widzew Łódź. Mecz uzależniony jest od decyzji PZPN. Jeśli w czwartek Związek utrzyma w mocy decyzję o zawieszeniu Arki Gdynia i Górnika Łęczna to sparing na pewno się odbędzie. Przypomnijmy, że na 7 kwietnia planowany był mecz Arka – Widzew, natomiast KSZO na wskutek wycofania się Zawiszy Bydgoszcz z rozgrywek w ten weekend pauzuje i otrzyma punkty walkowerem.
      Mecz odbędzie się na Miejskim Stadionie Sportowym „KSZO” w piątek 6 kwietnia o godz. 15.00. Organizatorzy przewidzieli bilety wstępu, których cena wynosić będzie 5 zł. Posiadacze karnetów maja wstęp wolny za okazaniem karnetu.

No chyba ich podupcyło! NIe dość że godzina nijaka to jeszcze bilety, buhahahahaha!Na pewno mnie nie będzie!
    • Gość: d81 Korpucja - kary - dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:41
      www.sport.ostrowiec.pl/news.php?id=6294

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka