aisablri 17.04.07, 12:20 no wysilcie głowy, tak potencjalnie, dla kobiety, dziewczyny ok 20-ki. Z ciekowości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 13:11 Rafał M. będzie najlepszy i jeszcze w foliowych BODY!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 13:08 ja pewnie jak bym kupiła perfumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 17:27 Odtwarzacz mp3, telefon komórkowy albo książkę, książki. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 17:36 A może wyjdźmy poza klasyczne totemy. Baś - idź do lasu. Weź gałązke brzozy, sosny i gałąź berberysu. Dodaj garstke żwiru, polej błotem. Wlej wody. Zabarw na czerowno. A tak nawiasem. Kiedys pisałem przepis na fajna różę dla BMW-icy. Powtórzę. Kupujesz różę. Kładziesz ją w głębokim pojemniku i zalewasz wodą PRZEGOTOWANĄ. Wsadzasz do lodówy na 3 godziny. I masz różę w bloku lodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyx Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 17:42 1.wibrator 2. i ostatnio kulki gejszy,które mogą być wykonane z plastiku, albo z gumy, są wielkości piłeczek pingpongowych; dwie wibrujące kulki działają tak samo, jak... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 17:44 Tobie to chyba sztuczny mózgojeb, ale pewnie nie pasi do rozmiaru czaszki Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 17:45 Bo wibrator to już pewnie obcykany Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Prezent urodzinowy 18.04.07, 08:34 takie prezenty na urodziny !!! Chyba kogoś poniosło !! Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyx Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 18:06 Dzisiaj małolatki cuda potrafią robić i wibrator, to nie nowość dla nich, kulki pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 18:38 no oczywiście. powodzenia w życiu, pewnie będzie łatwo z takim myśleniem. tak jest zawsze łatwo i przyjemnie. kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 18:59 ha ha. wiem. pewnie jestem wredna, bo mam okres. albo jestem brzydka. albo gruba. albo złamał mi się paznokieć. albo cokolwiek innego. bo ogólnie to kobiecość wyklucza posiadanie rozumu i racjonalne, wyważone zachowanie. bo kobieta ma być grzeczna, uprzejma i zawsze tolerancyjna. i śmiać się z takich "żarcików". mnie to jakoś nie bawi, utwierdza tylko w przekonaniu, że mężczyzna wcale nie znaczy męski. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 19:14 No i musi umiec prać, prasowac i gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 19:14 panowie, potem się dziwicie, że są radykalne feministki, że z wami walczą, przynajmniej słownie. ja już się nie dziwię. staram się do wszystkiego podchodzić spokojnie, empatycznie, rozumieć racje drugiej strony. tylko jak mnie druga strona podcina swoim poziomem "dyskursu" to się nie dziwcie, że się rzucam. i pracujcie dalej na rzecz radykalizacji postaw. się myśli zanim się chlapnie byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 19:15 Mi to wali, znasz mnie i wiesz jak don tego podchodzę. Nie uogólniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent urodzinowy 17.04.07, 19:17 Chcesz herbaty? Z rozkoszą stane przy kuchni i Ci zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Prezent urodzinowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:41 Łooo, nie wiem! Jak ja kupowałem prezent, to było to coś z kosmetyków, chyba DOVE Intensive Care do smarowania ciała i cosik jeszcze, chyba Ferrero Rafaelo:)Ale to była kobieta 25lat! Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Prezent urodzinowy 18.04.07, 14:04 Wszystko zależy od: ceny -ile możemy wydać trwałości -pamiątkowy czy przemijający(kwiaty,kosmetyki(ryzykowne)słodycze jak ważna jest to dla nas osoba Z pomysłów moich:album,ramka na zdjęcia, książka płyta z dobra muzyką vel filmem,zaproszenie do kina czy na kolację srebrna szkatułka vel wisiorek(ale może być ryzykowne zależy co kto lubi) ostatecznie zabranie na miasto i wybieraj, a ja płacę... Odpowiedz Link Zgłoś