dizzy81 29.06.07, 08:50 Czy ja jestem niepoważny? Wczoraj usłyszałem taki zarzut i nie wiem co myslec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek7307 Re: Pytanie 29.06.07, 08:56 Ja twierdzę, że czasami jesteś aż za bardzo poważny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Pytanie 29.06.07, 08:58 Aha, dzięki za radę, to teraz będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Pytanie 29.06.07, 09:41 pewnie ktoś ci tego zazdrości :) ja to słyszę często :) Dizzy i wiesz co to nie przechodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:43 Aha, ok, pozdrawiam, nie drąże:D Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Pytanie 29.06.07, 09:43 Ja tu zostałem obdażony wieloma epitetami i sobie to kompletnie zlewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 no niepoważny jesteś z tym pytaniem...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:54 Ale tak poważnie to ja też jestem niepoważny i nie zazdroszczę poważnym... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: no niepoważny jesteś z tym pytaniem...;) 29.06.07, 09:55 Prezentujesz mocny powrót na forum w ostatnim czasie, netia dodaje sił Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: no niepoważny jesteś z tym pytaniem...;) 29.06.07, 10:41 Dizzy. Pomyśl sobie co o mnie ludzie myślą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Poważnie ! 29.06.07, 10:46 i naprawdę poważnie , to wam powiem na poważnie ze ja poważnie niepoważna jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: Poważnie ! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 11:49 Poważnie to się w "pierożku drewnianym" leży :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Poważnie ! 29.06.07, 11:51 Ja obiecuję,że po śmierci też bedę sobie jaja robił :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Poważnie ! 29.06.07, 11:51 HEHEHE jako wkład :D oj ale by było ze mnie nadzienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Pytanie 29.06.07, 12:00 Skoro już pytasz:) Ja uważam, że niepoważny możesz być jedynie w oczach kogoś, kto nie zrozumiał jakiegoś żartu, tudzież ironii zawartej w Twojej wypowiedzi. Wszak zauważyłem, że czasem zdarza Ci się artykułować coś, co ma rozśmieszyć w sposób, który zupełnie nie wskazuje na tę funkcję językową wypowiedzi. Zdarza Ci się mówić żarty mając wyraz twarzy wskazujący na absolutną powagę sytuacji, ergo ktoś może pomyśleć: "no niepoważny jest, gada jakieś bzdury całkiem poważnie". Poza opisanym przypadkiem nie potrafię wyobrazić sobie nic innego, co mogłoby wskazywać na Twoje bycie 'niepoważnym'. Wręcz przeciwnie - często sprawiasz wrażenie człowieka zbyt poważnego, używając formalnego języka i skomplikowanych konstrukcji gramatycznych podczas konsumpcji piwa w gronie dobrych znajomych, czyli zachowując się troszkę nieadekwatnie do sytuacji. Za tym, że bywasz zbyt poważny przemawia również aura tajemniczości, którą okresowo potrafisz wokół siebie wytworzyć. Na zawsze już utkwi w mojej pamięci pewne spotkanie w margericie (z nieoczekiwanym udziałem ziemniaczków) kiedy to przez jakieś 3-4 godziny wyartykułowałeś może ze 4 zdania, ograniczając się do słuchania i magazynowania komunikatów z zewnątrz. Podsumowując, nie dizzy, nie jesteś niepoważny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Michał :) 29.06.07, 12:08 Naturalnie Ewo, nie widzę przeszkód, jednak wpierw musiałbym dokonać niezbędnych w celu przeprowadzenia drobiazgowej analizy obserwacji. Po tylko jednym istnieje duża doza prawdopodobieństwa iż moje wnioski byłyby nietrafione. Nie Sławek, normalnie jestem ubrany, w te stringi co je od Ciebie dostałem na urodziny, wiesz, te takie z futerkiem, rajstopki co mi dizzy znalazł u siebie pod blokiem. Casual clothes :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Michał :) 29.06.07, 12:11 michal13w napisał: > Naturalnie Ewo, nie widzę przeszkód, jednak wpierw musiałbym dokonać niezbędnyc > h > w celu przeprowadzenia drobiazgowej analizy obserwacji. No to kiedy modę się im poddać ! Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Michał :) 29.06.07, 12:12 Wpadnij dzisiaj na mecz zrobić foto-relację to pogadamy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Michał :) 29.06.07, 12:13 Michał ta opcja odpada nie che zburzyć Waszego skupienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Michał :) 29.06.07, 12:16 Eeee tam gadasz, weźmiesz Iggy'iego swojego popatrzy za młodu jak cyrk wygląda :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Michał :) 29.06.07, 12:30 Michał bo na serio się tam pojawie :D z Idzim oczywiście on uwielbia małpki :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Michał :) 29.06.07, 12:32 No na serio wpadnij, małpki będą dwie, ja i dizzy, dobry show, zapewniam:D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Michał :) 29.06.07, 12:34 Michał, ktoś mnie kiedyś już nazywał małpką:) Ech :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Michał :) 29.06.07, 12:34 michal13w napisał: > No na serio wpadnij, małpki będą dwie, ja i dizzy, dobry show, zapewniam:D No To pomyśle :D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Pytanie 29.06.07, 12:06 Łoooo, gdybyś był kobietą to bym się z Tobą ożenił:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Pytanie 29.06.07, 12:09 dizzy81 napisał: > Łoooo, gdybyś był kobietą to bym się z Tobą ożenił:DDD no mistrz ciętej riposty dosłownie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Pytanie 29.06.07, 12:09 Michał a wiesz, że ja te stringi najpierw przymieżałem? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Pytanie 29.06.07, 12:16 Zboczeńcy,pedofile i nekrofile!!!! Jak tak można!!!! To kiedy się spotykamy?Pokaże wam moją nową czerwoną torebkę i pasujące do niej kozaczki na szpilce :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Pytanie 29.06.07, 12:15 Michał, z tymi ziemniaczkami to mi po prostu szczena opadła z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Pytanie 29.06.07, 12:17 dizzy81 napisał: > Michał, z tymi ziemniaczkami to mi po prostu szczena opadła z wrażenia Ale co, wtedy Ci opadła, tak? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Pytanie 29.06.07, 12:18 No na początku mi opadła na 40% a potem przy ziemniaczkach na 100%, zreeztą Ty nie byłeś lepszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Pytanie 29.06.07, 12:23 Hehe, no też mi opadła, ale nie zaniemówiłem totalnie, chociaż nie pamiętam co gadałem:D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Pytanie 29.06.07, 12:27 No ale wiesz, obycie już jest! Także powinno być ok! Choć niektórzy mnie paraliżują:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Pytanie 29.06.07, 12:18 Dizzy a czemu wtedy nic nie mówiłeś ? Powiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Pytanie 28.08.07, 09:14 Naszła mnie nowa refleksja w temacie, więc muszę się nią podzielić. Bo ja tak już mam niestety i zaczynam się przekonywać, że to jednak wada jest - że muszę zawsze powiedzieć co myślę. Nie umiem tak, że kogoś nie lubię, ale idę z nim na piwo i cieszę ryja kłamliwie. Przynajmniej wiem, że nie będę politykiem, ani członkiem układu jakiegoś w tym kraju, nawet członkiem układu tego Forum jest mi trudno być jak widać;] Ale do rzeczy... W świetle ostatnich moich przejść (zupełnie niezwiązanych z forum) zacząłem się tak zastanawiać ile znam osób, którym ufam na tyle, że mogę im o czymś szczerze powiedzieć i później nie martwić się, że "to wyjdzie". Przy tej okazji okazało się, że d81 Tobie nie mógłbym powiedzieć nic takiego, bo widzę Cię raczej w roli towarzysza gier i zabaw, aniżeli szczerych konwersacji. Czas, który upłynął od momentu założenia tego wątku sprawił, że zacząłem Cię postrzegać inaczej, może nie jako kogoś niepoważnego...ale to już blisko chyba. A poza tym to mam do Ciebie żal o te rajstopy, co pod blokiem znalazłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Pytanie 28.08.07, 09:15 I bardzo proszę mi tutaj złych intencji nie imputować. Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Pytanie 28.08.07, 09:19 Pominąłem tutaj jeszcze bardzo ważny motyw - wpływ osób trzecich na zaistniałą sytuację i wynikającą z niej ocenę. A ten wpływ jest gigantyczny moim skromnym. Odpowiedz Link Zgłoś