michkos Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 30.03.05, 22:37 Z zabytków polecam zamek, katedrę, wszystkie stare kościoły, dom Długosza, Collegium Gostomianum. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś wchodzilo się też na Bramę Opatowską skąd był piękny widok na całą okolicę. Niestety, rzadko ostatnio bywam w S., tak więc nie wiem nic o życie towarzyskim lub o Sandomierz by night... Odpowiedz Link
iwonacia Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 11.04.05, 21:47 Polecam odwiedzenie strony www.sandomierskie.com , bardzo dobra strona.... Można na niej poczytać to i owo o Sandomierzu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sloggi Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 11.04.05, 21:49 A gdzie spotkam tego do domierza San? Odpowiedz Link
michkos Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 14.04.05, 23:14 Sloggi, stary Warszawiaku, czyżbyś też był fanem Sandomierza? Odpowiedz Link
sloggi Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 06.05.05, 23:48 michkos napisał: > Sloggi, stary Warszawiaku, czyżbyś też był fanem Sandomierza? Piękne miasto :) Odpowiedz Link
michkos Re: CO WARTO W SANDOMIERZU ZOBACZYC??? 23.05.05, 23:07 Racja, wspaniałe miasto! I nie mówię tego tylko przez rodzinny sentyment (kilka pokoleń mojej rodziny tu mieszkało). Odpowiedz Link