Gość: d81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:13 Bo same powtórki idą, program o Gombrowiczu już n-ty raz pokazali. Z premierowych materiałów tylko Teleserwis, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Teloknet chyba na urlopie 29.06.07, 09:29 No i przegląd prasy wraca dopiero we wrześniu, hmm nie rozumiem, czy to tak trudno przygotować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 zawsze tak jest przed wygaszeniem sygnału... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:05 szkoda, czasem coś się dało obejrzeć. Ale rzadko. Płacę jak za psa a oglądam ich raz na miesiąc. Ojciec częściej. Jak dla mnie to mogłaby tam być fototapeta ze spikerką opartą w ekwilybrystyczny sposób na całym przedramieniu. Tez tak mam gdy już w trakcie imprezy nie mogę utrzymać ciała w należytej pozycji ale przed kamerą bym się nadludzką moca poddźwignął. pa pa TVK Przyjdą lepsi, młodsi, piękniejsi i moze bogatsi... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: zawsze tak jest przed wygaszeniem sygnału... 29.06.07, 10:11 Co masz na mysli,, Ty wygaszasz ich sygnał czy oni swój? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: zawsze tak jest przed wygaszeniem sygnału... 29.06.07, 10:31 O Telkonecie to już sporo tu było. Nawet propozycje im wysłałem, ale milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 taaak, i w dodatku milczą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:39 o mundurkach szkolnych (kamizelkach po 60zł) w SP1 też nie chcieli mówić. Pewnie wygaszają sygnał... i to jest sygnał dla nas, żeby ich wygasić... Odpowiedz Link Zgłoś