mama_agusia 16.05.07, 18:33 czesc czy sa tu jakies dziewczyny ktore pracowaly lub pracuja w starfamie ja obecnie jestem na wychowawczym i wcale mi sie nie spieszy do tej pracy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatasab Re: starfam 16.05.07, 19:59 hej ja pracowałam w tym zakładzie i teraz też jestem na wychowawczym ale podobnie jak Ty też nie spieszy mi się do tego zakładu ale jeszcze trochę wychowawczego mi zostało to narazię się nie martwię tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_agusia Re: starfam 16.05.07, 21:19 fajnie sie siedzi w domu co?a moze bylas na majtkach?jak masz na imie jak cos pisz moze sie akurat znamy?a u jakiej brygadzistki bylas?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: starfam 18.05.07, 08:38 hej ja byłam na biustonoszach pod Marta Sołsą na 6 zespole teraz to już się zmieniła tam brygadzistka i nie wiem kto tam jest nie wiem czy się znamy bo jeśli jesteś z majtek to ja nie znam stamtąd ludzi.W domku fajnie się siedzi ale czasem to mi brakuje pogawędek z dziewczynami(chyba jedna rzecz czego mi brakuje z tego zakładu),ale do pracy się nie spieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_agusia Re: starfam 18.05.07, 19:20 ja na poczatku bylam na biustonoszach potem na majtkach u Ali najpierw na 9zespole stanikow potem na 1 u Izy potem przejela nas Goska ja siedzialam na ryglowce na majtach i stanikach fajnie ze sie skumalysmy pozdrawiam jak cos napisz Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: starfam 24.05.07, 19:55 hej to trochę zwiedziłaś Starfamu:)ja od początku na zespole 6 tylko byłam .Pewnie Cię nie kojarzę nawet dlatego że ja to miałam operację na początku zespołu a z tyłem od gum już to mało ludzi znam a Ty jeszcze na przeciwnej zmianie to już totalnie ale fajnie kogoś spotkać na forach choć na tym to rzadko bywam.Jak maluszek się chowa ile już ma?chłopczyk czy dziewczynka?a może na gg pogadamy więcej bo tu to nic się nie dzieje.pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
mama_agusia Re: starfam 26.05.07, 07:48 fajnie ze odpisalas moze z widzenia sie znamy jak chcesz mozemy pogadac na gg moj gg to 6323773 a moze sie umowimy na spacerek z maluchami moj Piotrus ma skonczone 6 mcy a ty co masz chlopca czy dziewczynke?jak masz gg napisz czekam i pozdrawiam ( na gg) Odpowiedz Link Zgłoś