Dodaj do ulubionych

Forum mnie łączy

11.07.07, 15:21
nie tylko z Dizzym ale ze wszystkimi nawet z dziewczynami !
Obserwuj wątek
    • michal13w Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 15:29
      ?
      • bydgoszczanin_33 Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 16:09
        Zatem czuję się również połączony z szanowną koleżanką:D
    • Gość: se_nka Re: Forum mnie łączy IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 19:14
      Prawda Ewo , łączy.Forum jest przykładem, że różne osoby porozmawiać i dogadać
      się mogą.Nawet miło porozmawiać.Chyba , że nie chcą.
      • chuchalscy Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 19:50
        Łączy, nawet starych i młodych.
    • Gość: Kamila2604 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 11.07.07, 19:53
      Forumowicze Ostrowca - łączcie się!
      • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 11.07.07, 20:16
        :)) To prawda. Może nie piszę zbyt często ale lubię czytać Wasze wypowiedzi.
        Jak już kiedyś napisałam forum nie tylko łączy ale tez uzależnia. Pozdrawiam Was
        wszystkich:))
        • evka16 Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:30
          mam nadzieję że Was kiedyś poznam. Udało mi sie poznać Zbyszka, ale przez
          przypadek:))Czekam na resztę.
          • michal13w Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:32
            Przecież się znamy, zapomniałaś;) ?
            • evka16 Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:34
              Faktycznie:))))skleroza
              • michal13w Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:35
                no:D
                • evka16 Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:37
                  Obiecuję że sie poprawię:D
                  • michal13w Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:38
                    ja myślę:D
                    • evka16 Re: Forum mnie łączy 11.07.07, 20:39
                      :))
                      • ewam_1977 no powiedziecie czemu ludzie sobie jakieś idelogie 11.07.07, 21:21
                        doprawiają ?
                        • monika.dk Re: no powiedziecie czemu ludzie sobie jakieś ide 12.07.07, 08:28
                          mnie to samo po głowie ostatnio chodzi
                          grunt to się nie przejmować :)
          • dizzy81 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 10:38
            Którego Zbyszka?
            • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 10:51
              B3
              • dizzy81 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 10:54
                Łooo, to musiało być mocne przeżycie:D
                • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 10:57
                  Bardzo miłe:DD Sympatyczny chłopak i inteligentny.
                  • Gość: d81 Re: Forum mnie łączy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:59
                    nie pisz takich rzeczy, bo nie będzie spał w nocy:DDD
                    • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 11:00
                      :D kiedy to prawda
                  • Gość: d81 Re: Forum mnie łączy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:00
                    Toż to 25 letni mężczyzna!!!
                    • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 11:01
                      wiem oczy mam:D
                      • Gość: . Re: Forum mnie łączy IP: 195.164.68.* 12.07.07, 11:14
                        d81 chłopie nie wkręcaj:D:D::D:D:D
                        • Gość: , Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 11:15
                          evka przygarnij kropka
                          • lachien Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 11:18
                            A sikasz do kuwety?
                            • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 11:24
                              kto ?
                              • lachien Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 11:44
                                Kropek.
                          • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 12:18
                            a drogi w utrzymaniu kropku jesteś?:D
                            • bydgoszczanin_33 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 12:21
                              Raczej tani, przylepiasz delikwenta do TV w trakcie serialu M jak miłośc i się
                              ładuje:D
                              • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 12:47
                                to fajny taki kropek
                                • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 12:54
                                  No to możemy przygarnąć będziemy sie Ewcia wymieniać:D
                                  • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 12:55
                                    Ewcia to przy kawie to ustalimy :) ?
                                    • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 12:57
                                      Możemy byłoby miło:D
                                      • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 12:58
                                        No to kiedy ?
                                        • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 13:02
                                          Dzisiaj, jutro - kiedy ci pasuje:D
                                          • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 13:11
                                            Ewcia no to może dziś ? I jak się umówimy ? Podaj maila albo pisz na mój
                                            • evka16 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 13:32
                                              Wysłałam Ci mój numer telefonu Pozdrawiam pa pa
                                              • monika.dk Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 13:52
                                                ja też chcę ! :)
                                                • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 13:56
                                                  To zapraszamy:DD
                                                  • monika.dk Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 13:57
                                                    gdzie? kiedy? i co mam zabrać? :D
                                                  • Gość: evka16 Re: Forum mnie łączy IP: *.telkonet.pl 12.07.07, 14:00
                                                    Skontaktuj się z Ewą A zabrać możesz dobry humorek przede wszystkim :DD
                                                  • monika.dk Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 14:01
                                                    już wszystko wiem, będę z narybkiem :D
                                                    do zobaczenia :D
                                                  • monika.dk Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 14:02
                                                    ale się wprosiłam !
                                                    wybaczcie :D
                                                  • ewam_1977 Re: Forum mnie łączy 12.07.07, 14:04
                                                    Moniś nie przesadzaj będzie babskie gderanie :D
                                                  • ewam_1977 No to do zobaczyska 12.07.07, 14:01
                                                    dziewczyny :) Łoooooooo mój syn oszaleje tylko kobiet on jeden :D
                                                  • evka16 Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 14:11
                                                    Zrobimy sobie małe spotkanie forumowe :D
                                                  • ewam_1977 Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 14:17
                                                    i to same :D żeby nie było ze to jakiś spisek jak ktoś chętny to 18.30 dziś w
                                                    Rynku w słynnym już "Grzybku "
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:05
                                                    Ja już jestem w Grzybku na rynku. Szukajcie faceta odzianego ino w recznik, z
                                                    różą w zębach. Tylko proszę sie nie pchać, listę kolejkową stworzyć.
                                                  • Gość: se_nka Re: No to do zobaczyska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:10
                                                    :))))))Chociaż czapke załóż bo chłodno :)))
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:12
                                                    Coby łepka nie zaziębić?
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:12
                                                    Senuś, a Ty co. Pakuj manele i idź pogadać w damskim, forumowym towarzychu.
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:13
                                                    I nie truj, że to tamto. wyłaź z domu. NAŁ.
                                                  • Gość: se_nka Re: No to do zobaczyska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:13
                                                    Dokladnie :))))
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:15
                                                    To pozdrów wszystkich:)
                                                  • Gość: se_nka Re: No to do zobaczyska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:19
                                                    Za pózno przeczytalam o spotkaniu, mam już inne plany .Innym razem - chętnie.
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:20
                                                    Ale bez Ciebie kobietki sie popiją i na rynku dadzą pokaz tańca go-go.
                                                  • Gość: se_nka Re: No to do zobaczyska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:21
                                                    I niech im idzie na zdrowie :))))
                                                  • Gość: se_nka Re: No to do zobaczyska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:35
                                                    Miłego spotkania dziewczęta, następnym razem powiększymy grono :))))
                                                  • lachien Re: No to do zobaczyska 12.07.07, 17:47
                                                    Romuś Giertych będzie zadowolony. Zgłaszam sie na ochotnika.
                                                  • Gość: se_nka ReJaka cisza IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 20:48
                                                    chyba dziewczyny zmokły tam i zmarzły.
                                                  • evka16 Re: ReJaka cisza 12.07.07, 21:00
                                                    Oj troszkę zmokły
                                                    ale dzieci miały ubaw bawiąc sie na rynku:D Dziewczynki były całe mokre
                                                  • ewam_1977 Re: ReJaka cisza 12.07.07, 21:13
                                                    Fajne kobietki było Was poznać :)
                                                  • evka16 Re: ReJaka cisza 12.07.07, 21:25
                                                    Wzajemnie buziaki dla najmłodszego mężczyzny :D Mam nadzieję że jeszcze to
                                                    powtórzymy Pa Pa
                                                  • ewam_1977 Re: ReJaka cisza 12.07.07, 21:27
                                                    powtórzymy myśle w większym gronie i bez dzieciaków :) Ucałuje jak go złapie
                                                    właśnie nadrabia szaleństwa :D pewnie kobiety zaczynają go onieśmielać :D
                                                  • monika.dk Re: ReJaka cisza 13.07.07, 08:38
                                                    mokre dziewczynki.. :DD
                                                    spodnie, buty, rękawy do wyżmnięcia .. kolejnym razem proponuję na spotkanie
                                                    fikolandie, a nie fontannę :)
                                                  • dizzy81 Re: ReJaka cisza 13.07.07, 10:48
                                                    Trochę asbtrakcyjne to było, muszę coś podziałać w sprawie dziecka:)
                                                  • Gość: fazi Re: ReJaka cisza IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 10:58
                                                    Z działania to raczej dzieci nie ma, trzeba sobie je zrobić. I pomyśl sobie jak
                                                    będziesz miał żonę , to często mogą Ciebie spotkać takie abstrakcje ! Koleżanki
                                                    w domu żony i Ty sam ( lub też inne kobiece spotkania ).

Naprawdę kobiety z forum są abstrakcyjne ? Pozdr
                                                  • dizzy81 Re: ReJaka cisza 13.07.07, 11:01
                                                    Tak, są baaaaaardzo abstrakcyjne! Dziewczyny, wiecie chyba co mam na myśli? :)))
                                                  • Gość: evka16 Re: ReJaka cisza IP: *.telkonet.pl 13.07.07, 11:03
                                                    Chyba wiemy:D
                                                  • dizzy81 Re: ReJaka cisza 13.07.07, 11:04
                                                    Bardzo miło było poznać, tylko kolega jakiś niewyrażny był:)))
                                                  • monika.dk Re: ReJaka cisza 13.07.07, 11:11
                                                    Dizzy, Ciebie przecież nie było.. ;)
                                                  • Gość: evka16 Re: ReJaka cisza IP: *.telkonet.pl 13.07.07, 12:55
                                                    Ups wydało się:D mnie również było miło
                                                  • ewam_1977 Re: ReJaka cisza 16.07.07, 08:23
                                                    dizzy81 napisał:

> Tak, są baaaaaardzo abstrakcyjne! Dziewczyny, wiecie chyba co mam na myśli? :))
                                                    > )
                                                    Ja nie wiem a(bs)tarkycjne ? Ja nie wiem co masz na myśli
                                                  • ewam_1977 Re: ReJaka cisza 16.07.07, 08:22
                                                    monika.dk napisała:

> mokre dziewczynki.. :DD
                                                    > spodnie, buty, rękawy do wyżmnięcia .. kolejnym razem proponuję na spotkanie
                                                    > fikolandie, a nie fontannę :)

Moiniś a co to ta fikolandia ? Bo ja ciemna jestem .
                                                  • monika.dk Re: ReJaka cisza 16.07.07, 09:18
                                                    Os. Ogrody, budynek obok przychodni, nad pocztą
                                                    tam moja córka mogłaby spać :D
                                                  • ewam_1977 Re: ReJaka cisza 16.07.07, 09:20
                                                    nawet nie wiedziałam , ze coś tam takiego jest! A ile się płaci! I mój nie
                                                    zamały by tam z nim iść ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka