dizzy81 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 13:55 Wiecej szczegolow na www.kszo.info oraz www.kszo.ostrowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:00 Kto to jest? Dizzy przedstaw sylwetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nowy wlasciciel KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:02 To jest wieloletni dyrektor d/s organizacyjnych KSZO, w sumie to jest w tym klubie od zawsze! Swego czasu mial problemy z prokuratorem za nieplacenie skladek zusowskich zawodnikom, wtedy jak upadalismy na dno! W sumie dobry organizator! Ja go pamietam jeszcze z polowy lat '90 Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:04 Ale na promocji i dzialaniach marketingowych w nowym wymiarze, a takze roli marki i kreowaniu wizerunku pewnie nie wie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:07 Zgłoś się tam z pomysłami i zagadaj:) Ale co ten człowiek robi? Skąd on ma taką kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nowy wlasciciel KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:09 Stasiak sprzedal za 10 razy mniej niz chcial, nie wiem czy to az tak wielka kasa, powiedzmy 200 tys? nawet mieszkania w wawie nie kupisz michalku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik prasowy Re: Nowy wlasciciel KSZO IP: *.telkonet.pl 24.07.07, 14:13 co ty wiesz o promocji Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:14 Ale Ty się znasz na tym chłopie, to powiedz mi - uczciwy jakiś człowiek, czy kręcił tam lody ze Stasiakiem, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nowy wlasciciel KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:15 Nie wiem, pewnie kazdy ma na koncie jakies walki, i ty tez, nie znam osobisice, nie funkcjonowalem w tym klubie, nie chhce nikogo oczernia, wedlug mnie to dobry czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:16 Komisyjnie życzę mu powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrzeznik.prasow Re: Nowy wlasciciel KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:14 wk..wiasz mnie gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 14:40 Ale przynajmniej stasiaka nie ma HIP HIP HURAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 17:20 Nie ma Stasiaka, ale jest Grombka czy Pompka. Jeden kij. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 21:03 www.kszo.avx.pl/index.php?module=article&id=245 Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 21:17 A ja się cieszę jak małe dziecko. Jest szansa na KSZO Ostrowiec, a nie Stasiakowe. Co prawda uwierzę jak bedzie to załatwione prawnie do końca, ale jednak widać światełko w tunelu. Kibice jak wszystko pójdzie jak powinno, powinni nosić Jarka na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 21:39 Ja myślę Miśku , że to nie chodzi o noszenie na rękach ;) , ale o to żeby wreszcie w ostrowieckiej piłce było "normalnie". Jarek zrobił ile mógł wykorzystując atut, że miasto jest właścicielem boisk. Co będzie dalej nie zależy już tylko od Niego. Spodobało mi się to, że i On i Zbyszek otwarcie mówili jak jest z udziałami, z prawami do zawodników itd. Jestem dobrej myśli choć zadanie bardzo trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 21:44 Z tym noszeniem na rękach to właśnie chodzi o 2 sprawy - 1. normalność ostrowieckiej piłki, 2. Stasiak out. Nie wydaje mi się żeby komukolwiek zależało na noszeniu na rękach, ale prawdą jest że jeśli słowo czynem się stanie to w cudzysłowie nosić na rękach trzeba, bo tylko prawdziwi kibice rozumieją, że wyautowanie Stasiaka i doprowadzenie do normalności nie jest sprawą łatwą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Nowy wlasciciel KSZO 24.07.07, 21:52 spoko :):):) Znaczy o to samo nam chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy przekręt 24.07.07, 23:45 A kto da forsę na klub, bo mam nadzieję, że nie miasto (musiałby być to niezły przekręt), bo ono może tylko utrzymywać boiska (co napisał składak) i dawać na szkolenie młodzieży. Zatem pytam kto? Celsa? Kto jeszcze? A pytam, bo na KSZO chodziłem jak większości z Was nie było na świecie albo z tatusiami na meczyki przychodzili. Stasiak to przekręt futbolowy, ale II ligę uratował dla Ostrowca. Pewnie lepiej byłoby wtedy zaczynać od B czy A klasy, ale pamiętacie chyba, że wszyscy, podkreślam wszyscy, w Ostrowcu się cieszyli. I ja niestety też, choć z Wejherowa to śledziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: przekręt 25.07.07, 07:30 Miasto - obiekty + stypendia dla sportowców Celsa - tyle co dawała Moim zdaniem przy mądrej i rozważnej polityce prowadzenia klubu wystarczy. A "ratowanie" II ligi to był dopiero przekręt. I nie sądzę, że wtedy się "wszyscy" cieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d1 Re: przekręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:40 Ja sie cieszylem, ale to byly takie czasy, ze po latach gry w II i I lidze, nikt nie myslal o koncu klubu!Dlatego taka byla reakcja na wybawce stasiaka jaka byla, teraz sprawa wyglada zupelnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: przekręt 25.07.07, 09:49 Pewnie Piotrze, że był przekręt. Gdybyś doczytał do końca to pisałem, że Stasiak to przekręt. Bardzo emocjonalnie nadal podchodzicie co poniektórzy do pisania o aktualnej władzy. A ona nie jest ze szkła, nie stłucze się, spoko. Mówisz stypendia, można, jasne. Ale to błąd moim zdaniem, trudno, oby poszło jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: przekręt 25.07.07, 09:55 Ależ Zbyszku co też Zbyszek :D Dlaczego sądzisz, że podchodzę emocjonalnie? Napisałem "skrótem" bo czasu mało. Stypendia dla sportowców są legalną formą pomocy samorządu dla sportowców. Otrzymują je nie tylko "kopacze" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:27 No jasne, że stypendia są legalne. Ja po prostu uważam, że nie powinny tego płacić samorządy, tak sobie tylko myślę. A co do emocji, to było ogółem, nie do Ciebie Piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:29 Masz rację Zbychu, nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:30 Dlaczego 18-19 latek nie moze dostac tych 200-300 zl za swoja gre? Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:32 Ależ oczywiście, że może, wręcz powinien. Od tego, kto go zatrudnia - klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:33 Ja nie wiem jak jest z juniorami, nie wiem czy oni graja na kontraktach, raczej jako amatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Zelazowski podpisal kontrakt 25.07.07, 14:34 chociaz ja sie nie znam, wiec juz nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Zelazowski podpisal kontrakt 30.07.07, 20:58 Przeczytałem na stronie UM Ostrowiec, że Grombka kupił od Stasiaka 99% akcji KSZO za..... 5 tys. złotych!!!!!! Złoty interes Panie Zbyszku, powiem więcej interes życia Pan zrobiłeś. Umieram z ciekawości co z tego wyjdzie? No tylko niech miasto pomaga juniorom a nie seniorom. Skąd Pan weźmiesz forsę na III ligę? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Zelazowski podpisal kontrakt 31.07.07, 07:59 tylko na cholerę 1% ma stowarzyszenie "Ceramika Opoczno" ? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy 1% 01.08.07, 14:14 Po co 1% ma Ceramika? A po to, że jak kiedyś sprzedadzą KSZO za dużą kasę, to i Ceramice, czyli Stasiakowi, coś kapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: 1% 01.08.07, 15:02 Walne zebranie członków KS Ceramiki : Punktem 5 obrad Walnego Zebrania Członków KS Ceramika było zbycie 1% akcji "Stasiak Opoczno". Głos w tej sprawie zabrał członek zarządu - Jarosław Wójtowicz: "Zarząd klubu był na spotkaniu z Mirosławem Stasiakiem, który odmówił uregulowania zobowiązań, motywując to nie wypełnieniem wszystkich punktów przez PZPN. Nasz prawnik stwierdził że to nie jest tłumaczenie, także dalszy bieg sprawy zostanie nadany przez zarząd". Odpowiedz Link Zgłoś