w.kielanowska 09.03.08, 21:11 Jak w tytule :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pathos_phobos Re: Brawo Moderatorze.... 09.03.08, 21:12 Wiola,moja opinia wiesz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Brawo Moderatorze.... 09.03.08, 21:22 OO,ja jestem zapóźniony,nie zauważyłem,,że mamy nowego moderatora... Ale nie licz na taryfę ulgową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brawo Moderatorze.... IP: *.telkonet.pl 10.03.08, 16:42 No i znów święta prawda,że dentysta to nie lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Brawo Moderatorze.... 10.03.08, 17:21 Święta prawda jest taka, że z Ciebie gościu żaden gość tylko "NIKT". Zacznij pisać pod stałym nickiem to może zobaczymy jaki z Ciebie gość, bo dla mnie taki gość to raczej "NIKT"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość NIKT Re: Brawo Moderatorze.... IP: *.telkonet.pl 18.03.08, 08:10 misiek pamiętaj,że "NIKT" to też gość.A czy Ty to dentysta?? jeśli tak to faktycznie masz rację - misiek Jesteś "gość" ale nie lekarz i choćbyś nie wiadomo co wypisywał,tego nie zmienisz.W tym stwierdzeniu nie ma "wycieczki" do konkretnej osoby.(przecież wiesz,że mam rację) Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Brawo Moderatorze.... 10.03.08, 18:43 ...możesz zacząć pisać pod każdym, nic nawet nie znaczącym nickiem (!) Odpowiedz Link Zgłoś
sumbuddy Re: Brawo Moderatorze.... 11.03.08, 14:49 A zalogowanie pod stałym nickiem faktycznie ujawni z kim mamy do czynienia. Po to jest nick, co by się pod nim ukryć, jak nazwa wskazuje ;) Mam nadzieję, że dizzy pozwoli wszystkim na swobodny ton wypowiedzi, poza oczywiście wszelkiego rodzaju skrajnościami i jazdą ad personam a nie ad rem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Brawo Moderatorze.... 11.03.08, 16:59 Oczywiście sumbuddy masz rację, ale mi chodziło o to,że ktoś kto pisze pod konkretnym nickiem, czy tez nazwą gościa pokazuje swoimi wypowiedziami jakiś światopogląd i konsekwencję lub jej brak, a taki ktoś kto za każdym razem podpisuje się inaczej jest dla mnie zwykłym jątrzycielem, który wykorzystuje swoją anonimowość zazwyczaj do wycieczek w kierunku kogoś innego. Podpisuję się pod Twoimi słowami co do swobodnego tonu wypowiedzi, ale wycieczek personalnych i to chowając się pod "zmiennym nickiem" nie zdzierżę nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 17:51 W imieniu Miśka, trzymam Cię za słowo! Kiedy będziesz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 17:59 Czy jesli odpowiem: "kiedy bede, to bede" postawi mnie to w pierwszym szeregu kandydatow na prezydenta Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 18:12 To zróbta tak, coby dularek był cósik mocniejsy... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 18:13 abrakadabra, czary mary...pożyjemy, zobaczymy pstryk Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 18:19 A poki co, żart: Co robi szklarz, gdy nie ma szkła ? Pije z gwinta ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Brawo Misiek ! 11.03.08, 18:36 topi piasek -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś