krysztal_gorski 29.09.08, 20:07 Witam, czy są tu jakies mamuski z Newcastel i z okolic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Mamy z Newcastel 01.10.08, 11:32 Ja jestem z okolic (hrabstwo Northumberland). Ale Newcastle znam bardzo dobrze, kiedys tam mieszkalam, pracuje w North Shields i w Newcastle bardzo czesto bywam. Jak masz jakies pytania, to smialo, ja mieszkam w tych okolicach od dobrych kilkunastu lat. Odpowiedz Link
mmolek Re: Mamy z Newcastel 01.10.08, 12:50 ja jestem mama z Newcastle upon Tyne; znam tez ex-mame z Newcastle under Lyme; pozdrawiam M. Odpowiedz Link
krysztal_gorski Re: Mamy z Newcastel 05.10.08, 18:34 Mieszkam w Newcastle Upon Tyne dosc dlugo ale niestety nie znam mam z pociechami w wieku mojej corci .Mala ma 1,5 roczku i milo by bylo poznac jaka mamuske z mojej okolicy :) Odpowiedz Link
asiak21 Re: Mamy z Newcastel 05.10.08, 22:17 Ja mieszkam w Newcastle upon Tyne i mam córeczke w wieku Twojej :))) Odpowiedz Link
mmolek Re: Mamy z Newcastel 06.10.08, 13:35 Moja coreczka ma 4 lata a druga przywita nas za jakies 3 tyg. Polecam strone dla Polakow w Newcastle. Z tego co mi wiadomo polskie mamy dosyc czest spotykaja sie z dzieciakami w South Shilds. Pozdrowienia M. www.polnews.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=174&Itemid=76 www.polnews.co.uk/forum/viewforum.php?f=10&sid=5fbd551c6abfc16ef472eccb7b5c56c2 Odpowiedz Link
jaleo Re: Mamy z Newcastel 06.10.08, 13:54 mmolek napisała: > Moja coreczka ma 4 lata a druga przywita nas za jakies 3 tyg. > Polecam strone dla Polakow w Newcastle. Ja nie lubie tego forum dla Polakow w Newcastle, poziom dyskusji jest tam hmmm jak by to powiedziec - inny, niz jestem w stanie zaakceptowac :-) Odpowiedz Link
krysztal_gorski Re: Mamy z Newcastel 06.10.08, 17:40 Przejrzalam ta stronke i stwierdzam ,ze aktywnosc forum raczej jest mala.Ostatni post o spotkaniu mam jest z sierpnia:( aiak21 jesli masz ochote mogly bysmy sie spotkac jak co pisz na poczte gazety pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
mmolek Re: Mamy z Newcastel 06.10.08, 22:05 Nie namawiam do czytania zadnego forum od deski do deski - nie mam tez pojecia jaki jest poziom dyskusji gdyz nie dyskutuje, bo nie mam czasu... Dzieki tej stronie udalo mi sie poznac kilka fajnych dziewczyn z dziecmi w wieku mojej coreczki i do dzisiaj utrzymujemy kontakt, wiem tez mniej wiecej co sie dzieje i jak mi cos odpowiada to sie wlaczam (chodzi mi o rozne imprezy organizowane np przy polskim kosciele...). Dlatego tez podalam link - jakby ktos nie znal. Czasmi zgladam na jeszcze inna strone polska z Newcastle, ale z gory zastrzegam ze nie mam pojecia jaki jest jej poziom, gdyz srednio zagladam raz na 3 miesiace... www.polskachata.co.uk/component/option,com_fireboard/Itemid,154/func,showcat/catid,34/ Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
magda0033 Re: Mamy z Newcastel 27.10.08, 17:16 Ja mieszkam niedaleko Newcastle mam corcie w wieku Twojej.Mozemy wybrac sie na kawe ,albo na spacer.Moze znajdzie sie wiecej mam bylo by fajnie .Pozdrawiam Odpowiedz Link
mmolek do magda0033 27.10.08, 20:50 hej! napisalam na maila gazetowego; pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
magda0033 Re: do magda0033 29.10.08, 13:49 O jak milo ,zaraz zajrze na skrzynke .Szkoda ,ze nas tak malo .A moze jeszcze kos ma ochote na kawusie i wspolna zabawe pociech? Odpowiedz Link