Gość: ktos IP: 198.0.0.* 12.09.03, 18:40 wydaje sie ze oferta mesko-netu jest najkorzystniejsza. 65zl miesiecznie to przyzwoita cena. a prendkosc 512 kpbs. jak Neostrada !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiesiek Re: MESKO_NET -- co o tym myslicie ? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 00:20 Ja nie gramotny w kpbs-ach. Ale nazwa? MESKO to jak męsko po usunięciu ogonków. A Kamienna to nie mogłoby się nazywać ? A może Granat, jak klub od "przedwojny" ? Wiecie co? mnie ta nazwa MESKO nie podobała się nigdy. Mnie zawsze kojarzyła się z ...butami. Meszty, kto pamięta taką nazwę ? Pozdrawiam Wszystkich ( to nie błąd orto ! to szacunek !) A co myśli o takiej nazwie Hania ? Wiesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: MESKO_NET -- co o tym myslicie ? IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 13.09.03, 08:43 Przypuszczam że nazwa powstała tak: ME od metal SKO od Skarżysko (Zakłady Metalowe Skarżysko) Do dziś tworzy się w ten sposób wiele nazw - czy to ładne czy nie najlepiej niech rozsądzają o tym "tubylcy". Wracając do MESKA - może chodzi o to aby ocalić od zapomnienia.... Serdecznie pozdrawiam moje kochane Miasto i Ludzi z Nim związanych Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
northside Re: MESKO_NET -- co o tym myslicie ? 16.09.03, 17:59 A jakieś szczegóły, gdzie sa dostępni, ile podłączenie...itd? Odpowiedz Link Zgłoś