wikusia78 31.10.08, 08:26 Czy w Ostrowcu lub okolicy można wydrukować zdjęcia w formacie 90x60? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Zdjęcia wielkoformatowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 08:45 Też ostatnio szukałam i niestety ciężko z tym :-( Poszukaj on-line Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Zdjęcia wielkoformatowe 31.10.08, 09:05 Zapytaj na Siennieńskiej w Studio 3 bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Zdjęcia wielkoformatowe 31.10.08, 09:24 Na Sienkiewicza robiłam tylko w formacie 29,7X 42jednak , nie byłam zadowolona ( tym bardziej ,ze jakoś nie chętnie chciano zrobić zdjęcie w tym rozmiarze ) . Odpowiedz Link Zgłoś
olptica Re: Zdjęcia wielkoformatowe 31.10.08, 09:50 Drukowałam parę lat temu taki format albo nawet większy u fotografa w dawnym minimalu, tylko nie wiem gdzie się teraz mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_987 Re: Zdjęcia wielkoformatowe 09.12.16, 18:16 Polecam HQ Fotolab do wydruków wielkoformatowych. Jest to nowe autoryzowanie laboratorium fotografi cyfrwej Fujifilm. Bez problemu wydrukujesz zdjecia w formacie 60x90cm. Drukują na papierach fotograficznych Fujifilm EZ. Nie jest to tani i mizerniej jakości druk ekosolwentowy jaki stosują większości drukarni i agencji reklamowych, a druk pigmentowy Epson HDR. Z jakości wydruków zdjęć byłem bardzo zadowolony. Do dyspozycji kilka papierów fotograficznych. Link do strony hqfotolab.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś