Dodaj do ulubionych

Nie kłóćcie się

05.11.08, 17:32
Przecież można normalnie - i o bzdurach i rzeczach poważnych. Szkoda energii na wyżywanie się "jeden na drugim".
Bardzo żenujące jest czytanie wypowiedzi agresywnych, zaczepnych i donikąd prowadzących.
Pozdrawiam w tak pięknym dniu urodzin mojego dziecka. Natomiast wszystkim Sławomirom i Elżbietom - najlepszego.
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Nie kłóćcie się 05.11.08, 18:08
      Przekaż kamilo dziecku urodzinowe serdeczności:)
      Solenizantom - najlepszego.
      • rotarepo Re: Nie kłóćcie się 05.11.08, 18:14
        Wszystkiego naj dla olptica :) Jesli mnie pamiec nie myli .
        • kamila2604 Re: Nie kłóćcie się 05.11.08, 18:22
          dzięki dziewczynki:) przekażę
          • neti69 Re: Nie kłóćcie się 06.11.08, 07:52
            Właśnie- nie kłóćcie się!Okropne to wszystko!
            • brazilion Re: Nie kłóćcie się 06.11.08, 16:51
              Gdyby to tylko ode mnie zalezalo, panowalby tu wylacznie spokoj i kulturalna wymiana zdan...
              • temponick Re: Nie kłóćcie się 06.11.08, 17:14
                ha ha ha zaśmiali się unhollyseth z maczkiem po francusku a temponick zakrztusił się myszką której o mało nie połknął ale jako, że nie była optyczna jeno tradycyjna na sznurku, zdołano go uratować w porę
                • brazilion Re: Nie kłóćcie się 06.11.08, 22:06
                  Temponick, czy trzeba Cie huknac w plecy ?

Zawsze mozesz na mnie liczyc ! ;)
                  • temponick Re: Nie kłóćcie się 06.11.08, 22:28
                    Thanks anyway. Sam sobie pomogłem. Do me a favour brazilion i nie
                    puszczaj takich tekstów więcej na tym forum...
                    • brazilion Re: Nie kłóćcie się 07.11.08, 04:17
                      Nie ma sprawy, Temponick. Pod warunkiem, ze Ty rowniez sie dostosujesz i ponizej pewnego poziomu tekstow rowniez nie bedziesz "puszczal" na niniejszym forum. Umowa stoi ?

Zauwaz Wasc, ze ja tylko dostosowuje metody, jakich uzywam w ramach REAKCJI na Twoje i innych niesfornych forumowiczow wypowiedzi, do tonu i poziomu owych wypowiedzi...

Niestety, jako "stary" praktyk wiem, ze ogien trzeba zwalczac ogniem. Inne metody nie skutkuja. No, czasem mozna "ogniem i mieczem" ;)

• Gość: maczek Re: Nie kłóćcie się IP: *.blokowe.pl 06.11.08, 23:01
                Ale nie zależy, i całe szczęście, bo wtedy byłoby strasznie drętwo.
                • brazilion Re: Nie kłóćcie się 07.11.08, 04:19
                  I nawzajem, Maczku, i nawzajem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka