Gość: Jary IP: *.telkonet.pl 10.03.09, 15:32 Witam Gdzie najtaniej robia pieczatki w Ostrowcu? Prosta pieczatka, imie,nazwisko,adres, nip i regon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pathos_phobos Re: Pieczatki w O-c 10.03.09, 15:42 Nie wiem,gdzie najtaniej,ale najlepiej na Rynku koło wąskiej uliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Pieczatki w O-c 10.03.09, 20:23 Dokładnie tam, chyba to się nazywa STEMPELEK, ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai100 Re: Pieczatki w O-c 10.03.09, 20:38 Stempelek jest na Słowackiego mnij więcej na wysokości LOK, a dokładnie tam gdzie są części samochodowe. Poza tym pieczatki robi też grawer na Rynku przy Iłżeckiej. Kto z nich robi taniej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nimfanti Re: Pieczatki w O-c 12.07.16, 09:17 Polecam firmę www.stampler.pl/cennik robi bardzo dobre pieczątki i można zamówić bez wychodzenia z domu przez . Ja za mówiłam i w krótkim czasie kurier dostarczył mi je do domu. Ceny też są do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś