dizzy81 05.07.09, 10:42 Jak to jest z tymi korporacjami i niezrzeszonymi? Kiedy jest drożej z postoju czy na telefon? Kiedyś jakoś w akcie desperacji wsiadłem pod Zeorkiem do pierwszej wolnej i zabuliłem za nieco ponad 3 km 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciapek Re: TAXI Ostrowiec IP: *.net.telkonet.pl 05.07.09, 17:55 taniej jest na telefon, a ceny zależą od korporacji i chyba humoru taksówkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: TAXI Ostrowiec IP: 91.104.37.* 05.07.09, 21:26 I pewnie od pasazera. Jak sie wyglada na srednio rozgarnietego albo zagranicznego turyste (w Ostrowcu :) to moze byc roznie. Dizzy wyglada pewnie na turyste, ale takiego srednio zamoznego i nie bylo tak zle;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: TAXI Ostrowiec 05.07.09, 21:28 No miałem dużą torbę podróżną, wypchaną do końca, ale na wakacje nie jechałem. Zorientowanych proszę teraz o podanie w Waszych sieciach opłat za trzaśnięcie drzwiami i kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: TAXI Ostrowiec IP: 188.33.180.* 21.10.09, 19:58 fakt za duży bagaż liczą sobie extra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: TAXI Ostrowiec 05.07.09, 21:31 Ja tam dobrze żyję z taksówkarzami z Twoja Taxi i Taxi Plus. Nie narzekam, zawsze dojadę do celu w miłej atmosferze i zawsze mam jakaś małą zniżkę:) Średnio ze Stawek spod Plusa na Kolonię robotniczą płacę 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: TAXI Ostrowiec 05.07.09, 21:33 Za usługę trzepnięcia drzwiami jest 3,5 - 4 zł i chyba 1,80-2 zł za km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJS Re: TAXI Ostrowiec IP: *.net.telkonet.pl 05.07.09, 21:46 Ja jezdze BISem, taxówka zawsze na czas, mili kierowcy, tanio. Samochody porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: TAXI Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 28.08.09, 07:28 Trochę się mylisz z tymi stawkami.Jest od 3.5zł do 5 zł za trzapnięcie drzwiami.W każdej firmie jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksówkarz Re: TAXI Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 28.08.09, 07:20 To patrz na cenniki na tylnych prawych szybach.Po to one tam są żebyś wiedział jakie są stawki w taksówkach.W Ostrowcu są tak zróżnicowane ceny,że do której nie wsiądziesz są inne stawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandał Re: TAXI Ostrowiec IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.08.09, 21:17 a ja jechałem ostatnio trzy razy tą samą trasą i o tej samej porze w tej samej korporacji i zapłaciłem za kazdym razem inną kwotę Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: TAXI Ostrowiec 28.08.09, 22:51 A w te same dni?Bo w soboty i niedziele jest inna taryfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJS Re: TAXI Ostrowiec IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 29.08.09, 14:01 A jaką najczęsciej jeździcie ? Ja osobiscie BISem. Szybki przyjazd, mili kierowcy, dobre samochody noi oczywiscie niska cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brus Re: TAXI Ostrowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 20:48 Zapomniales dodac, ze w niej pracujesz. Ale sciema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJS Re: TAXI Ostrowiec IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.09.09, 10:00 Mylisz się, nie pracuje:) Dodałem tylko swoją opinie. Jeżeli chcesz się przekonać to weź się przejedz Taxi ECHO GROSIK RADIO i BISem to zobaczysz ze jadąc tą samą trasą zyskasz pare groszy. Ceny BIS MAX i NOVA są praktycznie takie same. I tymi taxówkami najczęsciej jezdze. Tylko ze na NOVĄ i MAXa trzeba sporo czekać bo mają mało samochodów, a BIS podjezdza w miare szybko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: TAXI Ostrowiec IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 08:26 Bo jak się jeździ z wieśniakami z MPT lub niezrzeszonymi to sie jeździ na drogich stawkach. Najtańsi są z taxi RED. Na telefon startują z 3,60 za 3 km zapłaciłbyś 6,40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikos Re: TAXI Ostrowiec IP: 87.205.149.* 05.10.09, 08:47 A ja odradzam RED, na taxi czeka sie około 15 minut, kierowcy nie zyczliwi i nie jest tak tanio jak mowisz, chyba tam pracujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: TAXI Ostrowiec IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 15:57 Nie zgadzam sie. Raz jechalem RED TAXI na krotkiej i stalej trasie i jak zawsze place ok 9zl tak REDem wyszlo prawie 12zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: TAXI Ostrowiec IP: 195.116.34.* 20.10.09, 20:25 taxi RED ma strone www: www.taxired.dbv.pl Odpowiedz Link Zgłoś