olof_palme 16.01.05, 00:23 Ależ tu mało ludzi zagląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kilo6 Re: PUSTKI 16.01.05, 12:06 pustki pustki moze bysmy w końcu rozruszali to forum kto za wpisywać sią ale jużżżżżż :] Odpowiedz Link Zgłoś
weronikad Re: PUSTKI 16.01.05, 22:32 www.sse.pl/forum Po co promować forum Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
olof_palme Re: PUSTKI 16.01.05, 23:21 Faktycznie nie ma co. Interesuje mnie II LO. Piszcie jak najwięcej o tej szkole co o niej sadzicie>??????? Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo.malkontent Re: PUSTKI 26.01.05, 09:41 Po co? Bo beznadzieja, miałkość moderatorów jaką rządzi się forum sse jest chyba kwintesencją tego wątku. Jeśli ktoś uważa określenie JPII "liderem państwa watykańskiego" za obraźliwe -a przede wszystkim za obrazę uczuć religijnych- to chyba powinien sobie zrobić jakby to kombinator z tego forum pewnie powiedział... www.999.pl/gnm5 Forum jest dla dyskutantów? Czy dyskutanci na forum? tak to mówiłem ja gonzo.malkontent również od niedawna uczestnik -ledwie trójpostowy, lecz czytający od dawna- tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo.malkontent Mała poprawka - zjadło mi się chyba trochę wyrazów 26.01.05, 09:44 Po co? Bo beznadzieja, miałkość moderatorów jaką rządzi się forum sse jest chyba kwintesencją wątku o wizytach po kolendzie -a może po kopercie ;). Jeśli ktoś uważa określenie JPII "liderem państwa watykańskiego" za obraźliwe -a przede wszystkim za obrazę uczuć religijnych- to chyba powinien sobie zrobić lobotomie - jakby to kombinator z tego forum pewnie powiedział. www.999.pl/gnm5 Forum jest dla dyskutantów? Czy dyskutanci dla forum? tak to mówiłem ja gonzo.malkontent również od niedawna uczestnik -ledwie trójpostowy, lecz czytający od dawna- tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś