Dodaj do ulubionych

partnerka na wesele

09.07.09, 13:30
Jak w temacie poszukiwana dziewczyna w wieku 19-25 lat, lubiąca taniec. Wesele
odbędzie się w najbliższą sobotę (11 lipca) w okolicach Ostrowca. Ja, normalny
26 lat. Jestem w stanie wynagrodzić finansowo poświęcony czas. Więcej w
korespondencji prywatnej. Pozdr.
tnnn27@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: partnerka na wesele IP: *.chello.pl 09.07.09, 13:46
      Hej słoneczko mam 22 latka, lubię taniec, dionizje alkoholowe i weselne radości
      kulinarne, jednakże ciało moje pozostaje kruche jak udko indyka, gdyż ćwiczę na
      siłowni i zbędne kalorie spalam w solarium. Jestem blondynką, mam 169 cm
      wzrostu, golę sie na dole, uwielbiam sex i jestem "krasomówczynią" - jeśli wiesz
      po co są usta i jaką rolę mogą spełniać, by mężczyzna dobrze się bawił. Nie palę
      papierosów i tym samym oddech z moich trzewi nie spowoduje wymiotnych odruchów w
      Twych trzewiach ukochany. A tak na marginesie - człowieku:):):) Która panna
      pójdzie z Tobą na wesele po takim poście? O cym będziecie rozmawiać jak na forum
      szukasz partnerki do pląsów. Ejjjj ludzie.
      • unhollyseth Re: partnerka na wesele 09.07.09, 13:58
        A umiesz piec ciasta?
        • Gość: Abrakadabra Re: partnerka na wesele IP: 81.6.191.* 09.07.09, 14:06
          nie no padłeeeeeeeeeeeeeeeeem:) no trzeba przyznać, ze to wam wyszło:)
      • tnnn27 Re: partnerka na wesele 09.07.09, 14:06
        Ani seks ani libacje alkoholowe mnie nie interesują. Nie szukam partnerki z
        solarki czy z siłowni - nigdzie w moim poście nie ma o tym słowa. Blondynka
        brutneka czy ruda? jakie to ma znaczenie? Tak jak napisałem szukam normalnej
        dziewczyny która może się nudzi w sobotę i ma ochotę spędzić kulturalnie czas na
        weselnej zabawie.
        Rozumiem że Ty wolisz "na pląsy" jechać do Baćkolandu, ale jeśli już silisz sie
        na krytkę to rzeczową.
        • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 14:23
          I zarobić przy okazji:P
          • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 14:43
            Tak w ogóle co to znaczy: jestem normalny? Po co zamieszczasz takie info w swym
            CV do niewiasty?
            • Gość: kandydatka Re: partnerka na wesele IP: *.net.telkonet.pl 09.07.09, 15:46
              wzrost waga wykształcenie hobby
              • tnnn27 Re: partnerka na wesele 09.07.09, 15:56
                podalem maila. wszystkie pytania prosze na priv.
                • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:20
                  Po co na priv. Wstydzisz się czegoś? Porozmawiajmy ogólnie, przecież na ogólnym
                  kandydatki na imprezę szukasz. Otwórz się skarbie przed całym gremium, pewnie
                  jakaś niewiasta skusi się.
                  • wadera_77 Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:34
                    świnie jesteście wszyscy!!! chłopak chcial dobrze.. a Wy tu
                    żarty sobie robicie...moze nie zna nikogo, może nie ma smiałości,
                    może ma kompleksy , może po prostu chce sie poweselic... w WY co!
                    zgnoić, zbesztać, sprowadzić do poziomu błota.... nie ładnie.....
                    • wadera_77 Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:35
                      a ze za pieniądze... moze ma za duzo..a tu tyle biednych
                      dziewcząt.. na sukienkę by miala.. albo buty...
                      • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:44
                        Niech się uczy więc życia, bo znam takich, co z piękną blondi lądowali w łóżku,
                        zdejmowali jej bikini - a tam penis. Chłoptasiowi takich rzeczy chcielimy wespół
                        z współforumowiczami oszczędzić. Chcielimy dobrze - a wyszło jak zawsze:P
                        • wadera_77 Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:46
                          a jesli go ten penis by ucieszył.. i odkrył by swoja prawdziwą
                          nature i był szczęsliwy juz do końca zycia.. nie pomysleliście co?

a weźcie sobie takie rady zwińcie w rulonik i poznajcie znaczenie
                          słowa czopek.. - to cytat .. ale jakże tu pasuje :)
                          • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:48
                            Okej jak zwał tak zwał- dla mnie koleś porażka.
                            • lachien Re: partnerka na wesele 09.07.09, 16:52
                              Żartowałem - jest świetny. Super kolo. Panny - hurtem na to wesele.
                              • unhollyseth Re: partnerka na wesele 09.07.09, 18:56
                                Sam bym z nim poszedł, ale nie mieszczę się w moją czerwoną sukienkę...dupa mi
                                urosła:/
                                Ale jak da 500 zł to jakoś się wcisnę...
                              • good_man Re: partnerka na wesele 09.07.09, 20:31
                                wadera masz rację, okazuję się ,ze najbardziej"coolowscy" forumowicze okazują się "radiomaryjowicze" :)))) ciekawe, bardzo ciekawe :))))
                                • maniekkamil Re: partnerka na wesele 09.07.09, 20:38
                                  popieram good_mana
                                  • unhollyseth Re: partnerka na wesele 09.07.09, 21:49
                                    A ja nie...i co też byś mi dał 10 lat za to?:P
                                    • good_man Re: partnerka na wesele 09.07.09, 21:53
                                      za niepopieranie good_mana = 3 lata pracy w UM:)
                                      • unhollyseth Re: partnerka na wesele 09.07.09, 21:56
                                        O matko!! Tylko nie UM!! Błagam...zrobię wszystko inne...dosłownie WSZYSTKO!
                                        Tylko błagam nie UM!
                          • rotarepo Re: partnerka na wesele 10.07.09, 08:08
                            Wadera :) spodobał się cytat :) hehe:)
                    • unhollyseth Re: partnerka na wesele 09.07.09, 21:52
                      Eee tam wadera:) daj spokój:)
                      Gość nieśmiały nie jest, bo napisał tutaj na forum i rzucił opisem swojej osoby.
                      Z tymi pieniążkami moim zdaniem przesadził. Bo mógłby zadzwonić po dziewczyny z
                      agencji i jeszcze by dostał "coś" gratis od firmy:P
                      Poza tym..wesele jak wspomniał za dwa dni...no 1,5...ma chłopak rozmach. Szukać
                      partnerki na 1,5 dnia przed impreską:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka