dizzy81 16.08.09, 10:43 Czy to dobry czas na zakup? Czy zgodnie z moimi oczekiwaniami ceny będą szły w górę im bliżej zimy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temponick Re: Opony zimowe 16.08.09, 12:59 Wprost przeciwnie -Będziesz miał więcej promocji jak zacznie się ruch, bo każdy będzie chciał sprzedać. Jak chcesz najtaniej kupować to na wiosnę, jak się kończy sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Opony zimowe 16.08.09, 13:06 Teraz mi to mówisz?:) No ale w sumie mogłem już w marcu pytać Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Opony zimowe 16.08.09, 14:03 Nie zupełnie. W zimie ceny mogą pójść w górę bo łatwo zarobić. To co napisałeś tyczy się właśnie przełomu wiosna/lato kiedy leżą zapasy z zeszłej zimy a sprzedawca chce się pozbyć towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Opony zimowe 16.08.09, 14:06 Hmm, czyli co? Kupować nie czekać? No to jest jakiś taki dziwny niuans. Rok temu kupowałem w Ostrowcu komplet Kleberów letnich - koniec sierpnia. Zapłaciłem ok. 10 zł drożej na sztuce niż w sieci. Na przełomie lutego/marca pytałem o dwie zimówki Klebera w tym samym miejscu - ok 40 zł więcej na sztuce niż w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Opony zimowe 16.08.09, 14:54 Jaki niuans? Zgodnie z prawem i logiką -Jedź na giełdę samochodową to się przekonasz -Na zachodzie masz promocje przed sezonem również, żeby zachęcić klientów i dobrze rozpocząć nowy sezon -Po sezonie obowiązkowa wyprzedaż, chyba że ktoś ma za darmo stodołę w której może przechować towar do następnego sezonu. A że w Ostrowcu jest niedorzecznie upside down to nie znaczy, że to jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opony zimowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.09, 15:14 Opony zimowe zdecydowanie kupuj teraz, potem ceny skoczą o kilkanascie procent o ile nie więcej. Ja swoje kupowałem poprzez Internet, skorzystałem z oferty www.czescionline.pl Mają dobre ceny i wiele rozmiarów. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Opony zimowe 09.09.09, 15:33 mi właśnie przyszły dwa Fajertołny, takie ładne i nowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Opony zimowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 15:55 Ja kupuję opony przez Internet. Jakoś sobie upodobałem tę metodę, można wybrać z dużej ilości opon i to na prawdę w dobrej. Mnie kiedyś polecono www.sisou.com.pl Dziś to ja Wam rekomenduję ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś