unhollyseth 07.09.09, 15:01 www.eset.w8w.pl/nod.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczepionka Re: Ech te reklamy :) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.09.09, 18:20 Wystarczy się zaszczepić na różne takie (np. na wirusa HPV) i można spać spokojnie;-) www.youtube.com/watch?v=0cJpMMdKo1M Co do opisu na koncie tego uzytkownika to mnie w liceum na biologii uczono że wirus wprowadzony do organizmu zaczyna się na namnażać wykorzystyjąc swój kod genetyczny a poza organizmem jest jakby nieaktywny i może sobie "leżakować" chyba że go jakimś promieniowaniem zniszczymy czy czymś innym sonia.low.pl/sonia/ono/9sz.htm firma Merck, Sharpe & Dohme produkuje także trójskładnikowa szczepionka przeciw odrze, śwince i różyczce wolnemedia.net/?p=15444 video.google.pl/videoplay?docid=6068096409136912010#docid=-1349285080949254539 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cpv Re: Ech te reklamy :) IP: *.blokowe.pl 07.09.09, 18:27 jestes dość monotematyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepionka Re: Ech te reklamy :) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.09.09, 18:59 Nie moja to wina, ale takie są fakty. Pa zatym udzielam się w temacie a jak nie masz nic innego do powiedzenia to po co się udzielasz? :) A jak nie mówią o czyś w telewizji u nas to nie znaczy ze sprawa nie istnieje. A jak kupujesz prezerwatywę w aptece to myślisz ze ona cie chroni przed HIV bo tak ci reklamami wmówili. Fakty są takie że wirus ten jest znacznie mniejszy od mikroskopijnych dziurek w prezerwatywie i swobodnie może sobie przez nią przejść tak jak np. chciałbyś sitkiem wode zatrzymać - raczej się to nie uda. Ale grunt to żeby ludzie kupowali bo biznes musi się kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Ech te reklamy :) 07.09.09, 19:11 Misiu puchaty i kolorowy...ale nie taki był temat przeze mnie założony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepionka Re: Ech te reklamy :) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.09.09, 20:21 ... wiem, ale musiałem dodać swoje 3 grosze, obecnie już 13-latkom pierze się mózgi w prywatnych szkołach gdyż napędzane to jest przez przemysł farmaceutyczny, który musi mieć rynek zbytu i musi z czegoś żyć, więc wysyła do szkół swoich agitatorów którzy z kolei reklamują szczepionki, więc jakby nie patrzeć nie odbiegłem daleko od tematu: www.youtube.com/watch?v=Bojf-qG3hhA mogłoby się rzecz - ach te reklamy:) Pozdrawiam, miś kolorowy:] Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Ech te reklamy :) 07.09.09, 20:44 Przyznam szczerze...ciekawa dyskusja o tej szczepionce. Odpowiedz Link Zgłoś