Dodaj do ulubionych

FITNESS, AEROBIK Sandomierz

18.05.14, 14:52
Witajcie!
Przeprowadziłam się niedawno do Sandomierza i szukam zajęć ruchowych.
Widziałam ten niby fitness w Osirze ale mi nie podszedł.
Na stronie SCK znalazłam informację, że W OŚRODKU PROMOCJI AKTYWNOŚCI KULTURALNEJ (a. Krajowej 1) są zajęcia aerobiku i pilates. Czy to jest nadal aktualne? Ktoś był? Jak wrażenia? Gdzie to dokładnie się znajduje?
A może wiecie coś o jeszcze innym przedsięwzięciu? Niestety fora Sandomierskie świecą pustkami..
Jeśli jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby schudnąć lub po prostu wzmocnić kondycję, a nie ma motywacji do ćwiczeń w pojedynkę to zapraszam do konwersacji, chętnie poznam kogoś do wspólnych wypadów na siłownię, ćwiczeń, joggingu, na basen i inynych. :)
Obserwuj wątek
    • 1990justyna Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 03.10.14, 12:53
      hej i jak znalazłaś jakiś fitness w Sandomierzu? Chętnie bym się z tobą wybrała....
      • anela1989 Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 03.10.14, 17:14
        Justyno znalazłam! Z 2 tygodnie temu znalazłam w sklepie ulotkę fitness klubu "Fabryka Ruchu" w Sandomierzu, nie wiem czy to nowy klub czy już był, a ja dopiero teraz się o nim dowiaduję.. W każdym razie na ulotce wygląda to wszystko na prawdę zachęcająco ale jeszcze tam nie byłam. Fajnie by było pójść razem :)
        Ania
    • anela1989 Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 03.10.14, 17:12
      Justyno znalazłam! Z 2 tygodnie temu znalazłam w sklepie ulotkę fitness klubu "Fabryka Ruchu" w Sandomierzu, nie wiem czy to nowy klub czy już był, a ja dopiero teraz się o nim dowiaduję.. W każdym razie na ulotce wygląda to wszystko na prawdę zachęcająco ale jeszcze tam nie byłam. Fajnie by było pójść razem :)
      Ania
      • 1990justyna Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 04.10.14, 11:22
        hej to jest mój e-mail- juwska@wp.pl może się zdzwonimy ????
      • 1990justyna Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 06.10.14, 11:58
        ???idziemy.....
        • anela1989 Re: FITNESS, AEROBIK Sandomierz 06.10.14, 17:49
          napisałam Ci na meila :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka