francesca12 26.05.08, 10:25 Witajcie, poszukuję dobrego neurologa w Otwocku lub w okolicy, jeśli macie namiary, to będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajk7 Re: Neurolog w Otwocku 26.05.08, 17:55 Dr Walasik w 'Alfie' na Ordynackiej w Wwie. Ważne: to kobieta, bo w tej samej spółdzielni pracuje jej mąż. www.alfa-lek.pl/pl/specjalisci/ Odpowiedz Link
francesca12 Re: Neurolog w Otwocku 26.05.08, 19:18 Tak, wiem, tylko że ja szukam wszystkiego POZA Alfą. Już się zraziłam do tych "specjalistów". Odpowiedz Link
ajk7 Re: Neurolog w Otwocku 26.05.08, 20:48 Ja też, zwłaszcza do dermatolożki z tytułem docenta. Tę panią poleciła mi lekarka, do której mam zaufanie, sama też byłam usatysfakcjonowana po wizycie. Wg mnie solidna firma. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Neurolog w Otwocku 26.05.08, 21:44 Ja też byłam w Alfie u dermatolożki, była to bodajże pani profesor, cała obwieszona biżueterią. Niestety nic odkrywczego mi nie rzekła.. A zainkasowała 120 pln.. Ogólne moje zdanie o lekarzach w Alfie: drogo, ale wyjątkowo nie mówią nic konkretnego, już bardziej rozmowa o pogodzie miałaby z nimi sens.. No więc moje poszukiwania neurologa w Otwocku spełzły na niczym: w Przychodni na Batorego jedynie przyjmuje neurolog, ale ze skierowaniem od lekarza ogólnego i wizyta w czerwcu.. Numerów tel. prywatnych panie nie udostępniają :( Odpowiedz Link
beretbaby Re: Neurolog w Otwocku 26.05.08, 23:02 Możesz spróbować w przychodni na ul. Grunwaldzkiej w Swidrze. Tam można się zapisać na prywatną wizytę, koszt około 50 PLN. Ale który neurolog tam przyjmuje nie mam pojęcia. :) Ale to chyba nie ma znaczenia, bo nie słyszałam by w Otwocku był jakiś wybitny neurolog.:( Odpowiedz Link
hiperrealizm alfa jest taka sobie 27.05.08, 06:09 złego słowa nie powiem ale dobrego też nie znajdę. Znacznie lepiej oceniam Damiana i krajmed Odpowiedz Link
francesca12 Re: alfa jest taka sobie 27.05.08, 18:53 Ja niestety oceniam cenowo - wszędzie za przeproszeniem "konowały", tylko różnie biorą. Odpowiedz Link
hiperrealizm W damianie bardzo mile zaskoczyła mnie okulistak 27.05.08, 19:31 nie mialem pojęcia ze pełne badanie okulistyczne tak powinno wyglądać. W krajmedzie natomiast u laryngologów dostrzegłem pierwsze przebłyski profesjonalizmu. Odpowiedz Link