anulka093 01.07.22, 21:14 Nareszcie znalazłam miejsce, gdzie moje włosy są pod profesjonalną opieką. W salonie anlaya jest bardzo miła atmosfera, a do tego niedrogo. Polecam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola_kol Re: Fryzjer Józefów 12.01.23, 21:28 Po dwóch ciążach niestety mój brzuch był cały w rozstępach. Dzięki zabiegom usuwania rozstępów w salonie anlaya anlaya.pl/pricelist/293-alma-harmony-xl-pro-ipixel/ znów mogę wyjść na plażę w bikini. fachowa obsługa i szybki efekt. polecam Odpowiedz Link
kidawa3 Re: Fryzjer Józefów 29.01.23, 21:36 Również polecam salon anlaya w Józefowie. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, a jakość świadczonych usług doskonała :) Odpowiedz Link
stacja_ciecie Re: Fryzjer Józefów 29.01.24, 17:20 Jeśli ktoś nadal poszukuje profesjonalnego fryzjerstwa w przyzwoitej cenie to zapraszamy do Stacji Cięcie (15 min. od Józefów, przy PKP Cisie). Zatrudniamy fryzjerki z wieloletnim doświadczeniem w Warszawie, używamy najlepszych materiałów i farb. stacjaciecie.pl/ Odpowiedz Link