alaska_79 10.04.17, 19:19 Witajcie. Czy moglibyście mi polecić sprawdzonego hydraulika z Otwocka lub okolic? Cieknie mi grzejnik w łazience i konieczna jest wymiana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rmaciek2 Re: Hydraulik 28.04.17, 19:08 Jeśli jeszcze Ci potrzebny polecam pana Boguckiego z Otwocka. Na co dzień pracuje w OSM, ale przyjmuje zlecenia prywatne po godzinach. Był u mnie dwa razy - nie pierwszy hydraulik, co coś u mnie naprawiał, a jako jedyny, się nie poddał przy skomplikowanej usterce w starych blokach i dał radę bez dużego kucia ścian ;) Numer tel mogę podać na priva Odpowiedz Link
alaska_79 Re: Hydraulik 07.06.17, 19:53 Dzieki! Poprosze o telefon do P. Boguckigo. Zapewne sie jeszcze przyda w przyszlosci. sslod@wp.pl Odpowiedz Link
moringaa Re: Hydraulik 23.10.17, 22:48 Chętnie podepnę się pod wątek dot. pana hydraulika, którego na gwałt poszukuję! Więc jeśli mogę poproszę o namiar na adres: lelfik@wp.pl. Z góry dzięki serdeczne! Odpowiedz Link
dorotawojtala Re: Hydraulik 04.11.17, 23:30 Witam, czy mógłby mi pan przeslac numer do tego hydraulika ? Odpowiedz Link