nefil 19.08.03, 10:27 Czy ktos juz byl na nowym basenie na ul. Gasiorowskiego? Jakie ceny, warunki itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: basen w Konstancinie 09.10.03, 21:43 całkiem fajnie ale ten Saturn sie zmienia kiedys chodziłem tam tylko na kosza i siłownie a teraz jeszcze maja basen kort tenisowy:) Ho Ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: basen w Konstancinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 10:53 czy trzeba tam nosić czepki? to tak bardzo nie-europejskie... Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: basen w Konstancinie 30.11.03, 22:55 a popatrz że nie zwróciłem uwagi:) Ale obok jest komora jodowa no i na terenie saturna jest ta zimna komora ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
jacklosi Re: basen w Konstancinie 11.12.03, 11:20 Nie trzeba czepków, jest tanio (coś ze 12 zł), nie ma tłoku, bardzo super. JK Odpowiedz Link Zgłoś
superdorot Re: basen w Konstancinie 04.12.03, 16:14 basen jest boski!! zafsze pusto, caukiem tanio - gorouco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: basen w Konstancinie 13.02.04, 23:11 witajcie :-) podepnę się pod ten wątek z moimi pytaniami... - gdzie jest ten basen (Gąsiorowskiego) - czy jest oddzielny basen dla dzieci/zjeżdżalnia - czy jest czynny w weekendy (w jakich godzinach) a może po prostu ktoś ma do nich telefon??? pozdr, ewis Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: basen w Konstancinie 14.02.04, 23:07 No cóż, sama sobie odpowiem, może ktoś skorzysta. Basen jest fajny, nie ma basenu ani brodzika specjalnie dla dzieci, jest tylko normalny basen z torami i 2 jacuzzi. Cena 9 zł za pół godziny w wodzie (szatnia nie liczy się do tego czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: basen w Konstancinie 19.02.04, 19:16 witam, no tak tylko nikt nie powiedziel gdzie on jest! ja tez tam skocze jak tak zachwalacie i jak widac nie jest az tak strasznie drogo! Odpowiedz Link Zgłoś