mlodamama19944 22.04.17, 11:27 Nie mogłam znaleźć odpowiedniego tematu jest ich aż tyle;) Czy kojarzycie ten sklep z perfumami mania-perfum.pl/ bo kusi mnie zakupić sobie jakieś dobre delikatne perfumy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula991a Re: perfumy 27.04.17, 10:21 Sprawdzony sklep - mogę polecić, kupuje zazwyczaj u nich bo wiem, ze mają swoją drogerię w Otwocku :) Odpowiedz Link
pminko Re: perfumy 27.04.17, 12:31 Drogo, iperfumy dużo taniej i czasem dają zniżkę: alerabat.com/kod-promocyjny/iperfumy-pl Jakby maniaperfum dała podobne ceny chętnie bym zmienił źródło zaopatrzenia Odpowiedz Link
anula991a Re: perfumy 27.04.17, 20:33 Chyba żartujesz - ja kupuję te: mania-perfum.pl/chanel-chance-tendre-woda-toaletowa-50-ml-bez-pudelka-p-29749.html 250 zł, a na iperfumy prawie 2x tyle: www.iperfumy.pl/chanel/chance-eau-tendre-woda-toaletowa-dla-kobiet/ Więc proszę nie ściemniaj :) Odpowiedz Link
pminko Re: perfumy 28.04.17, 08:37 Zaraz takie oskarżenia... Aż z ciekawości sprawdziłem Porównujesz tester (bez pudełka) w promocji do regularnej ceny w drugim sklepie. Ale i tak nadal jest różnica na korzyść mania-perfum W przypadku perfum które jak kupuję jest w odwrotną stronę (czasem 20% czasem mniej) czyli nie ma co generalizować. Z kodem zniżkowym i odbiorem osobistym na miejscu gra już jest warta świeczki pozdrawiam Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: perfumy 28.04.17, 19:10 poza tym tester to nie perfumy, zazwyczaj są tak robione, żeby zapach trzymał dużo krócej (oczywiście nie zawsze ;) Odpowiedz Link
marianka123456789 Re: perfumy 14.07.17, 15:18 No nie rozsmieszajcie mnie tester to to samo co perfumy tylko czasami bez korka i w szarym lub białym opakowaniu ale zapach ten sam perfumy to nie podróbki Odpowiedz Link