Dodaj do ulubionych

Unikalny program do projektowania wnętrz InteriCAD

IP: *.centertel.pl 21.12.09, 18:53
Unikalny, nowoczesny i ultra szybki InteriCAD T3 Pro, to program do
projektowania wnętrz i przestrzeni. Możesz w nim samodzielnie tworzyć
fotorealistyczne renderingi, wizualizacje a nawet animacje, panoramy oraz
szczegółową dokumentację techniczną.

InteriCAD T3 Pro jest programem używanym w naszej codziennej pracy przez co
mówimy, że stosunek ceny do jakości jest tu najkorzystniejszy.
Studio aranżacji wnętrz www.artcube.pl

Również w naszej szkole aranżacji wnętrz polecanym programem jest InteriCAD T3
Pro, tu prowadzimy również szkolenia z zakresu obsługi programu.
Szkoła projektowania wnętrz www.artcube.edu.pl

Dodatkowo wspieramy użytkowników InteriCAD T3 Pro tworząc forum pomocowe
www.intericad.artcube.pl

Począwszy od 1 listopada 2009, licencje InteriCAD T3 Pro dostępne są w
promocji „Druga licencja InteriCAD T3 Pro za połowę ceny”.
Z oferty mogą korzystać wszyscy, którzy zakupią minimum dwie licencje
InteriCAD T3 Pro, w okresie trwania promocji.

Cena każdego pakietu dwóch licencji InteriCAD T3 Pro:
12000 zł netto (jedna licencja w cenie detalicznej 8000 zł netto plus druga
licencja w cenie promocyjnej 4000 zł netto).

Czas trwania promocji:
do końca lutego 2010 roku lub do wyczerpania promocyjnej puli licencji
InteriCAD T3 Pro.

Szczegółowych informacji na temat aktualnych cen i ofert można uzyskać
kontaktując się z nami pod nr tel. 12/ 622 62 58 bądź drogą mailową
katarzyna.cieslik@artcube.pl

Serdecznie Pozdrawiamy
Zespół ArtCube
Obserwuj wątek
    • elaela7 ArtCube NIE!!!! Intericad 15.07.10, 00:02
      szczerze odradzam nawiazywanie kontaktow z "firma" ARTCUBE, lub z
      jakakolwiek z firm ktorej wlascicielami sa zalozyciele ArtCube (zob:
      www.artcube.edu.pl)!!!
      nieprofesjonalni wlasciciele ktorzy naciagaja ludzi z premedytacja
      na ciezkie pieniadze!!!

nierzetelni, nie dotrzymuja slowa/terminow oferowane uslugi sa na
      najnizszym / rzenujacym poziomie!!!!

• Gość: Karolina Re: ArtCube NIE!!!! Intericad IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.08.13, 13:52
        Witaj, czy możesz powiedzieć coś więcej na ich temat, gdyż poważnie się zastanawiam nad kursem u nich?
        • aniabaiak NIE!!!! Intericad 03.09.13, 12:25
          Intericad jest niedopracowanym programem, ktróry ma pewe możliwości i byłby godny polecenia, gdyby kosztował 500 zł, a nie 10tys. A kursy AttCube to nauka tego programu, nic nie mająca wspólnego z rzeczywistym PROJEKTOWANIEM czegokolwiek. Nauczyciele to studenci, dziewczya która uczy projektowania skończyła jakieś AGH i NIE JEST zadnym projektatem wnetrz.
          Uczą też jak prowadzić działalność. Wykłady dotyczyły głównie sposobów oszukiwania Urzędu Skarbowego. Ogólnie asłuchałam się tam tylu bzdur że szkoda gadać. Szkoda było kasy. Myślałam że jak coś dużo kosztuje to ma wysoki poziom. Moja naiwnośc, ale przestrzegam innych.
          • Gość: gosc Re: NIE!!!! Intericad IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 13:02
            Proszę podać więcej informacji na temat tego kursu na mój email dariuszpanek82@gmail.com
          • Gość: miproj Re: NIE!!!! Intericad IP: 193.238.17.* 27.10.13, 14:20
            Odniosę się do Pani wpisu. Jestem użytkownikiem InteriCAD od pół roku i program moim zdaniem jest na prawdę ok. Możliwości są duże. Moduł do projektowania daje możliwości budowania pomieszczeń o różnej charakterystyce, ale najmocniejszą stroną są wizualizacje i dwa silniki renderujące, dzięki którym można robić wizki na wysokim poziomie.
          • jagodads Re: NIE!!!! Intericad 15.10.15, 12:54
            Ja ma InteriCADa i nie sądze, żeby był NIEDOPRACOWANY. Ma wszystko czego potrzebuje, firma robiła mi szkolenie i była bardziej niż przyzwoicie. Ale chyba mówimy o różnych dystrybutorach, ja mam od krakowskiej firmy mtpartner
          • Gość: TAK! MScopp design Re: NIE!!!! Intericad IP: *.play-internet.pl 16.10.15, 11:49
            MT Partner to sprawdzony dystrybutor tego oprogramowania. Maja fajna obsługę techniczna i dobre szkolenia, artcube nie znam i pierwszy raz słyszę o nich.. MT patent bywa często na konferencjach VIRTUSa, wiec sobie można sprawdzić co i jak. Pozdrawiam
      • aniabaiak Re: ArtCube NIE!!!! Intericad 03.09.13, 12:15
        Zgadzam się z opinią całkowicie. ArtCube to oszustwo.
        • Gość: projektatnt Re: ArtCube NIE!!!! Intericad IP: *.64k.pl 17.03.14, 10:18
          TO prwda to oszusci robiłem kurs w Krakowie i naciągacze jakich mło
          • Gość: art Re: ArtCube NIE!!!! Intericad IP: *.64k.pl 23.06.14, 15:22
            i równiez sie podpisuje oszuści oszuści oszuści
            • aski73 Re: ArtCube NIE!!!! Intericad 04.11.14, 22:28
              nie znam firmy, ale miałem styczność z programem teraz jest już dostępna wersja T5
              godny polecenia
              • Gość: gosc1 Re: ArtCube NIE!!!! Intericad IP: *.wi-king.pl 17.01.15, 23:03
                Co do ArtCube też nie polecam wiem co mówię, byłam na kursie . Przedmówcy moi mają rację co do właściciela miły i dogadany dopóki nie dostanie kasy później już nie uchwytny i już nie taki miły.
        • Gość: Arek/Delldesign Re: ArtCube NIE!!!! Intericad IP: 185.70.182.* 16.10.15, 11:55
          też odradzam ArtCube, miałem od nich IC i 0 kontaktu po zakupie!!! nie przeprowadzili też szkolenia, które miało być wliczone w cene. Sam program jest bardzo fajny. Przeniosłem sobie wszystko do innego dystrybutora - www.intericad.com. i jest wszystko ok. Nie robie skomplikowanych projektów, zazwyczaj działam w 2d/3d, jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać więcej informacji albo nawet udzielić kilku lekcji :) mam też jakieś materiały szkoleniowe w pdf, które mogą się przydać na starcie. Pozdrawiam - Arek / kontakt@delldesign.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka