Dodaj do ulubionych

Modułowe przedszkolaki

• Gość: TBW Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.manc.cable.ntl.com 17.02.10, 21:24
      WIEKSZOSC SZKOL PODSTAWOWYCH W ANGLI WYBUDOWANYCH PO 1990 ROKU WYGLADA BARDZO PODOBNIE. MA TO JESZCZE JEDNA ZALETE PONIEWAZ JEST TANIE MOZNA SZKOLY TAKIE BUDOWAC LUB PRZENOSIC W MIARE POTRZEB LOKALNYCH SPOLECZNOSCI.
    • Gość: maxBerg Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.nitka.net.pl 18.02.10, 00:13
      Zgodzę się z przedmówcą. Wewnątrz trochę wiocha ale zewnętrzna bryła bardzo OK.
    • Gość: MagiaLenia Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:19
      Kurczę, przeraziłam się swoim brakiem gustu...dla mnie to zwykły barak, a tu same pozytywne komentarze! Za to bardzo podoba mi się przedszkole króla Maciusia I.
    • algeco Re: Modułowe przedszkolaki 11.03.10, 11:02
      Podobne obiekty oferuje także firma ALGECO - zapraszam na www.algeco.pl
    • Gość: weldon.pl Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.116.192.218.debica192.tnp.pl 18.03.10, 11:51
      gwoli ścisłości - to przedszkole to już nie kontenery lecz budownictwo modułowe w czystej, prostej formie...

sądząc po opiniach: i za i przeciw... dyskutować można.. można też nie robić nic
      faktem jest jednak że na Zachodzie takie rozwiązania modułowych przedszkoli, szkół i innych budynków z powodzeniem funkcjonują, ze względu na koszty budowlanki są tańsze, a u nas trzeba się nieźle nagimnastykować aby przepchnąć taki projekt przez nasze przepisy budowlane a i taniej niekoniecznie musi być...

mi. właśnie dlatego nasze przedszkole - <a href="www. weldonkids.pl/" target="_blank">Weldon KIDS</a> będzie realizowane w technologii szkieletu - stalowego lekki szkielet stalowy - równie szybko i trochę taniej...
    • Gość: weldon.pl Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.116.192.218.debica192.tnp.pl 18.03.10, 11:55
      link coś się źle wkleił - ktoś zapraszał na podkarpacie
      <a href="www. weldonkids.pl/" target="_blank">Weldon KIDS</a>
    • Gość: weldon.pl Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.116.192.218.debica192.tnp.pl 18.03.10, 11:58
      do trzech razy sztuka - teraz ok
      Weldon KIDS
    • Gość: info Re: Modułowe przedszkolaki IP: 94.230.21.* 13.04.10, 17:23

UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA:

www.konstruktorbudowlany.fora.pl/uprawnienia-certyfikaty,26/konstruktor-architekt-nie-dajmy-sie-zwariowac,1806.html

www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html
    • Gość: Gość: Algeco Re: Modułowe przedszkolaki IP: 195.6.68.* 14.06.10, 09:55
      Zapraszam na stronę www.algeco.pl. Budujemy podobne obiekty w całej Europie, także dwupoziomowe. Oferujemy wynajem, leasing i sprzedaż. Przemek Wiąckiewicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka